Lycka omsorg AB

Lycka omsorg AB är en av utförarna av hemtjänst i Nyköpings kommun. Här kan du läsa mer om våra tjänster och vår profil. 

Lycka omsorg AB:s målsättning är att underlätta din vardag. Vi erbjuder dig som kund ett brett utbud av tjänster inom vård, omsorg och service, alla med höga krav på trygghet och personlig omsorg.

Vi utför omvårdnads- och servicetjänster utifrån ditt biståndsbeslut. Servicetjänster är till exempel städning, tvätt, inköp, promenader med mera.

Vår profil

Lycka omsorg AB är ett samhällsengagerat företag med flerårig erfarenhet av att utföra vård- och omsorgstjänster samt servicetjänster. Vi ställer höga krav vid valet av personal gällande kompetens, erfarenhet och personlig lämplighet. Vi ska alltid lyssna på våra kunders önskemål och individuella behov med utgångspunkt får biståndsbeslutet.

Vi bemöter dig som kund med respekt, hänsyn och lyhördhet som gör att du kan känna dig trygg med den personal som du möter. Du får en kontaktperson som du kan vända dig till när du har frågor och behöver hjälp.

Tilläggstjänster

Lycka Omsorg AB erbjuder inte tilläggstjänster. Vi kan dock hjälpa dig med att hitta information för att du ska kunna se ut ett företag om du har behov av tilläggstjänster.

Fakta om företaget

Personalen är svensktalande undersköterskor, vårdbiträden och servicepersonal. Vi kan även erbjuda andra språk. Vi erbjuder dig hjälp av samma personal så långt det är möjligt.

Lycka omsorg AB har kollektivavtal.

Lycka Omsorg AB arbetar med vård, omsorg och service idag i Örebro, Nyköping och Katrineholm

Mer information

Läs mer på Lycka omsorg AB:s webbplats

Kontakta oss

Lycka Omsorg AB

Samordnare
Annelie Lutz
073-620 39 15
Brandkärrsvägen 116
611 65 Nyköping
nykoping@lyckaomsorg.se

Verksamhetschef
Sirpa Ljung
019-10 91 10
Kryptongatan 8
703 74 Örebro
nykoping@lyckaomsorg.se 

 Handläggare

Nyköpings kommun
0155-24 80 00

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny