Konsumentvägledning för Nyköping och Trosas kommun

Välkommen till oss för kostnadsfri rådgivning och hjälp i konsumentfrågor. Konsumentvägledningen i Nyköpings kommun är till för dig som bor i Nyköpings kommun eller Trosa kommun.

Vi finns på stadsbiblioteket Culturum

Konsumentrådgivningen Nyköping/Trosa finns på Stadsbiblioteket Culturum. Här får du råd och upplysningar om hur du gör vid reklamationer och tvister samt vilka rättigheter och skyldigheter du har som konsument. Av oss kan du få råd såväl före som efter köp av varor och tjänster.

Konsumentvägledning för dig som privatperson

En konsument är en privatperson som köper en vara eller en tjänst från en näringsidkare. Konsumentlagarna gäller bara när en konsument ingår avtal med en näringsidkare. Konsumentlagarna gäller alltså inte vid köp mellan två privatpersoner eller mellan två näringsidkare.

Målsättningen är att du efter kontakt med konsumentrådgivningen själv ska kunna gå vidare med ärendet, och samtidigt bli en starkare konsument.

Ställ en fråga till konsumentvägledaren
Fyll i formuläret nedan under kontaktformulär.

På Konsumentverkets hemsida "Hallå konsument" hittar du bra information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument Startsida | Hallå konsument – Konsumentverket (hallakonsument.se)

 

Kontakta oss

Konsumentvägledare

0155-24 86 71
konsumentinformation@nykoping.se

 

 

Besöksadress

OBS! Endast förbokade besök

Nyköpings stadsbibliotek, en trappa upp på "Hyllan" 
Hospitalsgatan 4
611 83 Nyköping

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny

Nyheter