Här är menyerna för restaurangerna Mariebergsgården, Myntan och Tennishallen. I dagens lunch ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, dessert och kaffe/te. Ibland serveras även Kockens val, som alternativ rätt till dagens lunch. Varmt välkomna!
Lunch Örtbakad fisk med vitvinssås, kokt potatis & primörer.
Dessert Vit chokladpannacotta med hallon.
Tisdag
Lunch Husets klassiska pannbiffar med löksås & potatismos.
Dessert Hallonsoppa med vispgrädde.
Onsdag
Lunch Flygande Jacob med ris & varm majs.
Dessert Fruktkräm med gräddmjölk.
Torsdag
Lunch Fisk Bordelaise med potatismos, dillmajonnäs & citrusmorötter.
Dessert Blåbärssoppa med vispad grädde.
Fredag
Lunch Stekt falukorv med kokt potatis & stuvade morötter.
Dessert Hallonmousse med maränger.
Lördag
Lunch Fiskgryta med rotfrukter och dill, kokt potatis & vitlöksmajonäs.
Dessert Yoghurtpannacotta med hallonsylt.
Söndag
Lunch Portergryta med potatismos & ugnsrostade grönsaker.
Dessert Mjuk pepparkaka med lingongrädde.
Kontakta oss
Restauranger
Restaurang Tennishallen vid Fruängskällans boende Fruängsgatan 1 A 073-149 37 52 kok.tennishallen@nykoping.se Öppet alla dagar kl. 11.00-14.00.
Restaurangen på Myntan Strandparksvägen 5A, på Arnö 073-149 37 53 kok.myntan@nykoping.se Öppet måndag-fredag kl. 11.30-13.00.
Restaurangen på Mariebergsgården Brandkärrsvägen 52-56 073-149 38 80 kok.mariebergsgarden@nykoping.se Öppet alla dagar kl. 11.00-13.30
Frågor om hemsända matlådor, Mariebergsgården
0155-45 80 09
Telefontid måndagar
kl. 07.00-11.00
Måltidsservice
Vid synpunkter eller andra övergripande frågor om måltiderna, kontakta Kommunservice växel: på 0155-24 88 00 eller mejla Måltidsservice på maltidsservice@nykoping.se