Meny för restaurangerna

Här är menyerna för restaurangerna Mariebergsgården, Myntan och Tennishallen. I dagens lunch ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, dessert och kaffe/te. Ibland serveras även Kockens val, som alternativ rätt till dagens lunch. Varmt välkomna!

Dagens lunch - 95 kr (85 kr för pensionärer).

Läs mer om öppettiderna för restaurangerna här.

För frågor gällande meny och allergener i kosten, vänligen kontakta respektive restaurang.

Meny vecka 6 6/2 - 12/2

Meny vecka 6 i PDF-format

Måndag
Kokt sej serveras med ägg & persiljesås, potatis och gröna ärtor
Svartvinbärskräm med gräddmjölk

Tisdag
Kåldolmar med gräddsås, potatis, broccoli & gul morot och lingonsylt
Nyponsoppa med grädde

Onsdag
Flygande Jacob serveras med ris och bukettgrönsaker
Jordgubbskräm med gräddmjölk

Torsdag
Fiskgryta med rotfrukter & saffran serveras med cremè fraichetopping potatis och ärtor, majs & paprika
Persikahalva med kakströssel och grädde

Fredag
Apelsinkyckling serveras med potatis och morotsmix
Brylepudding

Lördag
Färsbiff med soltorkade tomater serveras med gräddsås, potatis och romanescosymfoni
Mango & passionsfruktmousse

Söndag
Fläskkarré serveras med gräddsås, potatis, brysselkål och äppelmos
Kladdkaka med grädde

Meny vecka 7 13/2 - 19/2

Meny vecka 7 i PDF-format

Måndag
Isterband serveras med dillstuvad potatis, bukettgrönsaker och rödbetor
Drottningkräm med gräddmjölk

Tisdag
Biff Lindström serveras med kapriskryddad gräddsås, potatis och klostergrönsak
Sockerkaka med grädde och geléhjärta

Onsdag
Basilikadoftande ost & skinksås med pasta och varm blomkål & romanesco
Äppelkräm med gräddmjölk

Torsdag
Järpar med morotstzatziki, potatis och amerikansk grönsaksblandning
Jordgubbssoppa med lyxgrädde

Fredag
Stekt strömming serveras med potatismos, smält dillsmör och ärtor
Chokladpudding

Lördag
Nötskavsgryta med messmör & enbär med potatis och romanescosymfoni
Toscapäron med grädde

Söndag
Kotlettrad serveras med svampsås, stekt kulpotatis, broccoli och
vinbärsgelé
Sockerkaka med äppelkompott

Meny vecka 8 20/2 - 26/2

Meny vecka 8 i PDF-format

Måndag
Gratinerad frukostkorv serveras med potatismos och romanescosymfoni
Aprikoskräm med gräddmjölk

Tisdag
Fläskbog serveras med rotmos och broccoli
Semla

Onsdag
Kycklinggratäng med mango & curry serveras med potatis och höstblandning
Persikohalva med grädde

Torsdag
Brynt vitkålssoppa med korvslantar serveras med mjukt bröd och pålägg
Ostkaka med sylt och vispad grädde

Fredag
Stekt salt sill serveras med löksås, potatis och morot
Fruktkräm med gräddmjölk

Lördag
Kyckling serveras med skysås, potatisgratäng och tricolormix
Hallonmousse med maränger

Söndag
Husets järpar serveras med krämig pepparsås, potatis och gröna ärtor
Morotskaka

Kontakta oss

Restauranger

Restaurangen på Mariebergsgården
Brandkärrsvägen 52-56
073-149 38 80
kok.mariebergsgarden@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.30

Restaurang Tennishallen vid Fruängskällans boende
Fruängsgatan 1 A
073-149 37 52
kok.tennishallen@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-14.00.

Restaurangen på Myntan
Strandparksvägen 5A, på Arnö
073-149 37 53
kok.myntan@nykoping.se 
Öppet måndag-fredag kl. 11.30-13.00.

 

Måltidsservice

Vid synpunkter eller andra övergripande frågor om måltiderna, kontakta Kommunservice växel: 
på 0155-24 88 00
eller mejla Måltidsservice på maltidsservice@nykoping.se

Matlådor för hemmaboende
Telefontid vardagar kl. 13.00-15.00
Telefon: 0155-45 80 09 

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny