Meny för restaurangerna

Här är menyerna för restaurangerna Mariebergsgården, Myntan och Tennishallen. I dagens lunch ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, dessert och kaffe/te. Ibland serveras även Kockens val, som alternativ rätt till dagens lunch. Varmt välkomna!

Läs mer om öppettider och priser för restaurangerna här.

För frågor gällande meny och allergener i kosten, vänligen kontakta respektive restaurang.

 

Meny vecka 16 14/4 - 20/4

Meny vecka 16 i PDF-format

Måndag
Lunch Bouillabaisse med fänkål, räkor, kokt potatis & aioli.
Dessert Toscapäron med vispad grädde.
 
Tisdag
Lunch Kycklingkorv Stroganoff med ris, vax & brytbönor.
Dessert Körsbärskompott med lyxgrädde.
 
Onsdag
Lunch Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås, morotsmix & lingonsylt.
Dessert Nyponsoppa med vispad grädde.
 
Torsdag
Lunch Janssons frestelse med ägghalva & prinskorv.
Dessert Apelsinsoppa med vispad grädde.
 
Fredag         
Lunch Örtbakad kyckling med ajvarsås, ris & honungsrostade rotfrukter.
Dessert Persikahalva med kakströssel och vispad grädde.
 
Lördag 
Lunch Ugnsbakad lax med kokt potatis, kall dillsås & gröna ärtor.
Dessert Påskbakelse.
 
Söndag
Lunch Lammstek med rödvinssky, stekt kulpotatis & haricots cuvert.
Dessert Ägglikörmousse.
 
 

Meny vecka 17 21/4 - 27/4

Meny vecka 17 i PDF-format

Måndag
Lunch Sötsur kycklinggryta med ris & varm grönsak.
Dessert Aprikoskräm med gräddmjölk.
 
Tisdag
Lunch Örtbakad fisk med vitvinssås, kokt potatis & primörer.
Dessert Nyponsoppa med mandelbiskvier.
 
Onsdag
Lunch Kålpudding med kokt potatis, ärtor & gräddsås.
Dessert Äppelkräm med gräddmjölk.
 
Torsdag
Lunch Havets lasagnette med kokta morötter.
Dessert Fruktcocktail med vispad grädde.
 
Fredag         
Lunch Kycklinggryta med mango chutney, kokt ris & varma grönsaker.
Dessert Hallonmousse.
 
Lördag 
Lunch Färsbiffar med soltorkade tomater, ugnsrostade rotfrukter & vitlöks- och 
persiljedressing.
Dessert Kladdkaka med vispad grädde.
 
Söndag
Lunch Viltstek med klyftpotatis, rödvinssky & varma grönsaker.
Dessert Äppelpaj med vaniljsås.
 
 

Meny vecka 18 28/4 - 4/5

Meny vecka 18 i PDF-format

Måndag
Lunch Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås, gröna ärtor & lingonsylt. 
Dessert Apelsinsoppa med lyxgrädde.
 
Tisdag
Lunch Ugnsgratinerad falukorv med tomat och lök med potatismos & varma grönsaker.
Dessert Drottningkräm med gräddmjölk.
 
Onsdag
Lunch Krämig pennepasta med kyckling och soltorkade tomater & varma grönsaker. 
Dessert Fruktsallad med vaniljkesella.
 
Torsdag
Lunch Stekt sillflundra med potatismos, dillsmör & gröna ärtor.
Dessert  Jordgubbskräm med gräddmjölk.
 
Fredag         
Lunch Kycklinglårfilé med grönpepparsås, stekt kulpotatis & varma grönsaker. 
Dessert Pannacotta med jordgubbsspegel.
 
Lördag 
Lunch Fläskschnitzel med kokt potatis, persiljesmör & morotsmix.
Dessert Bärpaj med vaniljsås.
 
Söndag
Lunch Wallenbergare med potatismos, smält smör, gröna ärtor & rårörda lingon.
Dessert Citronfromage med maränger.

Kontakta oss

Restauranger

Restaurang Tennishallen vid Fruängskällans boende
Fruängsgatan 1 A
073-149 37 52
kok.tennishallen@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Myntan
Strandparksvägen 5A, på Arnö
073-149 37 53
kok.myntan@nykoping.se 
Öppet måndag-fredag kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Mariebergsgården
Brandkärrsvägen 52-56
073-149 38 80
kok.mariebergsgarden@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00

Frågor om hemsända matlådor, Mariebergsgården

0155-45 80 09

Telefontid måndagar

kl. 07.00-11.00

Måltidsservice

Vid synpunkter eller andra övergripande frågor om måltiderna, kontakta Kommunservice växel: 
på 0155-24 88 00
eller mejla Måltidsservice på maltidsservice@nykoping.se

 

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny