Meny för restaurangerna

Här är menyerna för restaurangerna Mariebergsgården, Myntan och Tennishallen. I dagens lunch ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, dessert och kaffe/te. Ibland serveras även Kockens val, som alternativ rätt till dagens lunch. Varmt välkomna!

Läs mer om öppettider och priser för restaurangerna här.

För frågor gällande meny och allergener i kosten, vänligen kontakta respektive restaurang.

 
 

Meny vecka 4 20/1 - 26/1

Meny vecka 4 i PDF-format

Måndag
Lunch Stekt panerad fisk med varm citronsås & kokt potatis.
Dessert Svartvinbärskräm med gräddmjölk.
 
Tisdag
Lunch Kryddig sjömansbiff med spanska grillgrönsaker & smörgåsgurka.
Dessert Apelsinsoppa med lyxgrädde.
 
Onsdag
Lunch Fläskbog med rotmos & varma brytbönor.
Dessert Blåbärssoppa med lyxgrädde.
 
Torsdag
Lunch Fransk kycklinggryta med ris & vaxbönor.
Dessert Persikahalva med vispad grädde.
 
Fredag         
Lunch Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingonsylt & varma grönsaker.
Dessert Brylépudding.
 
Lördag 
Lunch Örtagårdsstek med stekt kulpotatis, gräddsås & stekt brysselkål.
Dessert Silviakaka.
 
Söndag
Lunch Viltstek med enbärssås & rostad kulpotatis.
Dessert Chokladmousse med flingsalt.
 
 

Meny vecka 5 27/1 - 2/2

Meny vecka 5 i PDF-format

Måndag
Lunch Köttbullar med potatismos, gräddsås, kokta morötter & lingonsylt.
Dessert Apelsinsoppa med lyxgrädde.
 
Tisdag
Lunch Pasta carbonara med medelhavsgrönsaker.
Dessert Jordgubbskräm med gräddmjölk.
 
Onsdag
Lunch Korv Stroganoff med ris & paprika med majs.
Dessert Fruktcocktail med vaniljkesella.
 
Torsdag
Lunch Apelsinkyckling med kokt potatis & broccoli med gul morot.
Dessert Äppelkräm med kanel & gräddmjölk.
 
Fredag         
Lunch Fisk á la Rut med kokt potatis & broccoli med gul morot.
Dessert Blåbärskräm med gräddmjölk.
 
Lördag 
Lunch Viltfärsbiffar med messmörssås, stekt kulpotatis, kokta morötter & svartvinbärsgelé.
Dessert Citronfromage.
 
Söndag
Lunch Skinkstek med gräddsås, stekt potatis & citruskryddade rotfrukter.
Dessert Kladdkaka med vispad grädde.
 
 

Meny vecka 6 3/2 - 9/2

Meny vecka 6 i PDF-format

Måndag
Lunch Kroppkakor med skirat smör, morotsmix & lingonsylt.
Dessert Äppelkräm med kanel med gräddmjölk.
 
Tisdag
Lunch Husets klassiska pannbiffar med löksås & potatismos.
Dessert Hallonsoppa med grädde.
 
Onsdag
Lunch Flygande Jacob med ris & varm majs.
Dessert Fruktkräm med gräddmjölk.
 
Torsdag
Lunch Fisk Bordelaise med potatismos, dillmajonnäs & citrusmorötter.
Dessert Blåbärssoppa med vispad grädde.
 
Fredag         
Lunch Stekt falukorv med kokt potatis & stuvade morötter.
Dessert Hallonmousse med maränger.
 
Lördag 
Lunch Fiskgryta med rotfrukter och dill med kokt potatis & vitlöksmajonäs.
Dessert Yoghurtpannacotta med hallonsylt.
 
Söndag
Lunch Portergryta med potatismos & ugnsrostade grönsaker.
Dessert Mjuk pepparkaka med lingongrädde.

Kontakta oss

Restauranger

Restaurang Tennishallen vid Fruängskällans boende
Fruängsgatan 1 A
073-149 37 52
kok.tennishallen@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Myntan
Strandparksvägen 5A, på Arnö
073-149 37 53
kok.myntan@nykoping.se 
Öppet måndag-fredag kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Mariebergsgården
Brandkärrsvägen 52-56
073-149 38 80
kok.mariebergsgarden@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00

Frågor om hemsända matlådor, Mariebergsgården

0155-45 80 09

Telefontid måndagar

kl. 07.00-11.00

Måltidsservice

Vid synpunkter eller andra övergripande frågor om måltiderna, kontakta Kommunservice växel: 
på 0155-24 88 00
eller mejla Måltidsservice på maltidsservice@nykoping.se

 

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny