Nyköping i sociala medier

Det ska vara enkelt och snabbt att kommunicera med oss. Nyköpings kommun använder sociala medier för dialog med medborgare, precis som e-post och telefon.

Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR) som innebär att vi ska skydda personuppgifter. Det innebär att vi inte lägger ut bilder eller personuppgifter till personer utan deras samtycke.

Nyköpings kommuns officiella sidor på sociala medier

På Nyköpings kommuns Facebooksida får du snabb information om vad som är på gång i kommunen och tips på aktiviteter. Du får även information om det är större avbrott eller förändringar i kommunens service.

Facebook

Facebook är ett socialt nätverk där du kommunicerar med till exempel vänner, företag och kommuner genom statusuppdateringar, kommentarer och chatt.

Sidor för alla

Sidor för barn, unga och föräldrar

Instagram

Instagram är ett socialt nätverk där man delar bilder med andra. Du kan redigera dina bilder med olika filter och andra kan följa, gilla och lämna kommentarer.

Youtube

Youtube är en webbplats där du kan se andras, och ladda upp dina egna videoklipp. Du kan även kommentera andras videoklipp.

LinkedIn

LinkedIn är ett socialt nätverk för professionella kontakter där du kan följa personer, företag och myndigheter och bygga ett nätverk av kollegor och kontakter.

Bloggar

En blogg är en webbplats som uppdateras ungefär som en dagbok på nätet och där läsarna har möjlighet att kommentera inläggen. På Nyköpings kommuns bloggportal hittar du alla kommunala bloggar.

Öppna sidomeny

Nyheter