Meny

Mobil återvinningscentral

Här kan du lämna samma slags avfall som på en fast återvinningscentral, men närmare din bostad.

Den mobila återvinningscentralen består av tre containrar som kommer till olika uppställningsplatser i kommunen enligt ett fast schema. Välkommen!

Här nedan ser du schemat för 2021. Om du föredrar att söka på ett visst datum eller en viss uppställningsplats kan du göra det via vår sökfunktion.

Vad kan jag lämna till mobila återvinningen?

Den mobila återvinningscentralen är bemannad och där kan du lämna bland annat trä, tryckimpregnerat trä, porslin, keramik, brännbart, well och metall. Personalen tar även emot elavfall, batterier, glödlampor och farligt avfall.

Du kan lämna samma mängd som motsvarar bagageutrymmet i en personbil – cirka en kubikmeter. Om du har mer än en kubikmeter att lämna är du välkommen till någon av de fasta återvinningscentralerna.

Hämtning av grovavfall

I samband med att återvinningscentralen är öppen erbjuds fastigheter i området hämtning av grovavfall, vid fastighetsgränsen. Vi kan endast ta emot en begränsad mängd – max en kubikmeter - och det kostar 250 kronor, inklusive moms.

Ring och boka tid senast dagen innan den mobila återvinningscentralen kommer till ditt område, tel 0155-24 88 00.

Hyr den mobila återvinningen

Bostadsrättsföreningar, företag och hyresvärdar har möjlighet att hyra den mobila återvinningscentralen. Ring tel 0155-24 88 00 för mer information.

Kontakta oss

Kommunservice Tekniska divisionen

0155-24 88 00
tekniska.divisionen@nykoping.se

Besöksadress:

Tillverkarvägen 2,
611 45 Nyköping

Öppettider: mån-fre 07-16,
lunchstängt 12-13

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta:

Nyheter