Besök oss

Gymnasiemässa, Öppet hus, prova-på-dagar och studiebesök - för dig som vill veta mer om Nyköpings gymnasium inför kommande gymnasieval finns det många tillfällen att uppleva vår verksamhet. Välkommen att kontakta oss med alla dina frågor!

Här kan du träffa våra elever och personal: 

  • Öppet hus-kväll onsdag 24 april klockan 17 - 19.00

Mer information om dessa evenemang kommer här på hemsidan och på Facebook.

Du som ska söka till gymnasiet

Du som ska söka till gymnasiet är alltid välkommen att kontakta en studie- och yrkesvägledare för att boka ett besök och hälsa på oss på gymnasiet. Du får då möjlighet att delta i undervisningen under en dag och får känna på hur det är att gå på ett visst program.

I januari 2019 kommer vi besöka de flesta grundskolor i vårt upptagningsområde för att berätta lite om våra olika program. Detta gör vi inför gymnasievalet. Håll utkik på din skola när det är dags!

Andra aktiviteter på Nyköpings gymnasium

Vid sidan om de gemensamma aktiviteterna för hela Nyköpings gymnasium anordnar också varje program sina egna aktiviteter. Det kan vara allt ifrån att prova på DNA-profilering på Naturvetenskapsprogrammet till att få se vad som händer i flyghangaren på Flygteknik Technical Training ute på Skavsta eller uppleva en av musikesteternas föreställningar. Vi meddelar datum och plats för sådana aktiviteter fortlöpande på hemsidan och via Facebook.

Kontakta oss

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: