Hoppa till innehåll

Besök oss

Gymnasiemässa, Öppet hus, prova-på-dagar och studiebesök - för dig som vill veta mer om Nyköpings gymnasium inför kommande gymnasieval finns det många tillfällen att uppleva vår verksamhet. Välkommen att kontakta oss med alla dina frågor. 

Gymnasiemässa 2022

Nyköpings gymnasium deltar på Gymnasiemässan som 2022 är planerad till onsdag 26 oktober på Rosvalla. Du som går i årskurs 8 och/eller årskurs 9 i Nyköping, Oxelösund, Trosa, Vagnhärad och Gnesta, får information från din skola om Gymnasiemässan.

Öppet hus 

Vi vet att det kan vara svårt att välja till gymnasiet. Därför har vi flera öppet hus under året så att du kan komma på besök och se lokaler, träffa elever och lärare och få svar på dina frågor och funderingar. 

Våra öppet hus går till så att elever och/eller personal genomför guidningar i lokalerna, där tillfälle att ställa frågor om utbildningarna, olika ämnen med mera ges.

Datum 2022/2023

  • Lördag 19 november klockan 10 - 14.00
  • Torsdag 26 januari klockan 17 - 19.00
  • Torsdag 20 april klockan 17 - 19.00
  • Flygteknik vid Skavsta har även Öppet hus lördag 21 januari 2023, klockan 10 - 14.00. 

Eller besök oss digitalt

Filmerna kan du även hitta på vår nya YouTube-kanal

Läs gärna mer om vår skola och vad vi kan erbjuda dig som elev på denna webbsida. Följ bara länken.

Eget besök 

Du som ska söka till gymnasiet är alltid välkommen att kontakta en studie- och yrkesvägledare för att boka ett besök och hälsa på oss på gymnasiet. Du får då möjlighet att delta i undervisningen under en dag och får känna på hur det är att gå på ett visst program.

Andra aktiviteter på Nyköpings gymnasium

Vid sidan om de gemensamma aktiviteterna för hela Nyköpings gymnasium anordnar också varje program sina egna aktiviteter. Det kan vara allt ifrån att prova på DNA-profilering på Naturvetenskapsprogrammet till att få se vad som händer i flyghangaren på Flygteknik Technical Training ute på Skavsta eller uppleva en av musikesteternas föreställningar. Vi meddelar datum och plats för sådana aktiviteter fortlöpande på hemsidan och via Facebook.

Kontakta oss

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: