Meny

Aktuellt

Underrubrik saknas

Utbildning i Google Meet och Classroom

19 mars 2020

Tillsvidare genomförs all utbildning för våra gymnasieelever på distans via Google Meet och Google Classroom. Vi har därför tagit fram en instruktionsfilm samt en manual som förklarar hur man ska gå till väga.

Frågor och svar om distansundervisning

19 mars 2020

Här har vi samlat frågor och svar om distansundervisningen. 

Elevhälsan jobbar på som vanligt

19 mars 2020

Under tidsperioden som skolan bedriver undervisning via distans så jobbar Elevhälsans som vanligt och är tillgängliga via mail, telefon eller SMS på ordinarie arbetstider. 

Distansundervisning från 18 mars

17 mars 2020

Med anledning av regeringens rekommendation, den 17 mars, om att gymnasieskolor, vuxenutbildning och yrkeshögskolor ska bedriva distansundervisning, har Nyköpings kommun beslutat att Nyköpings Gymnasium är stängt för undervisning från och med 18 mars. Alla elever, förutom gymnasiesärskolan, ska bedriva distansundervisning . 

Information om Corona

13 mars 2020

Vi vill meddela dig som är elev eller vårdnadshavare att skolan följer utvecklingen kring coronaviruset både på nationell och lokal nivå. This information can be translated into different languages. 

Höstkonsert - Elysium!

21 oktober 2019

Välkomna på årets Höstkonsert med Estetiska programmet, Nyköpings gymnasium. Elysium är ett riktigt paradis där pensionärsgänget trivs som fisken i vattnet tills... Ja, skratt och humor - och lite allvar - präglar årets Höstkonsert. Välkomna till Gripens aula 24-25 oktober kl.18.30 för att bli upplysta i oktobermörkret!

Läs vårt nya magazine!

18 oktober 2019

Vi har samlat all vår information i ett Magazin. Här hittar du bland annat intervjuer med tidigare elever, information om varje program inriktning samt information kring gymnasievalet.