Meny

Aktuellt

Underrubrik saknas

Matlådor vid distansundervisning

16 februari 2021

Vid distansundervisning finns det möjlighet att få hämta måtlådor på Gripen. Beställningen är bindande.

Nya restriktioner i Sörmland påverkar vår tidigare planering

5 februari 2021

På grund av nya restriktioner från smittskyddet i Region Sörmland behöver vi ändra på våra tidigare planer för ökad elevnärvaro efter sportlovet vecka 8. Vi fortsätter att ha enbart en årskurs på plats per vecka.

Delvis distansundervisning från 1 februari

25 januari 2021

Efter samråd med huvudmannen och regionens smittskyddsläkare har Nyköpings gymnasium fattat beslut att börja släppa in fler elever på skolan för undervisning på plats. Vi räknar med en beläggning på 30-35% från och med 1 februari.

Fortsatt delvis distansundervisning

19 januari 2021

Nyköpings gymnasium förlänger beslutet om delvis distansundervisning till och med 19 februari i väntan på nya besked.

Lunchlådor under distansundervisningen

13 januari 2021

På grund av problem med logistiken kommer vi inte att kunna erbjuda elever att hämta lunchlådor under tiden för distansundervisning. En ekonomisk ersättning kommer istället att delas ut i efterhand.

Välkommen på digitalt Öppet hus!

5 januari 2021

Välkommen till ett nytt slags "Öppet hus" onsdag 20 januari och torsdag 21 januari klockan 17.00 - 20.00 på alla våra enheter. 

Till Er Fantastiska Elever vid Nyköpings Gymnasium!

16 december 2020

Vi från Elevhälsan ville bara skriva några rader till Er såhär under distansstudier och inför julledigheten.

Enbart distansundervisning på gymnasiet från måndag 7 december

3 december 2020

UPPDATERAD 21/12 Nyköpings gymnasium återgår till enbart distansundervising för alla årskurser från och med 7 december till och med 24 januari. Anledningen är nya rekommendationer och restriktioner.  

Handlingsplan covid-19

9 november 2020

Nyköpings gymnasium har en uppdaterad handlingsplan som gäller vid konstaterade fall av covid-19 hos elever och lärare. Planen förtydligar de förhållningsregler och rekommendationer som lämnas av Folkhälsomyndigheten och smittskyddsenheten i Region Sörmland.

Anpassad undervisning från och med 16 november

6 november 2020

Undervisningen på Nyköpings gymnasium blir anpassad från och med vecka 47 på grund av de nya allmänna lokala råden för Sörmland som kom 5 november.

Nu finns vi på YouTube

5 november 2020

Äntligen kan du träffa Nyköpings gymnasium på en egen kanal på YouTube! 

Årets Magasin är klart!

9 oktober 2020

I Magasinet kan du bland annat läsa om alla våra program, vad tidigare elever gör idag och få mer information inför gymnasievalet. 

Så gör högstadiet vid konstaterade fall av covid-19 i verksamheten

14 september 2020

Coronapandemin är inte över, en allmän smittspridning pågår fortfarande. Nyköpings kommun vill förtydliga vad som händer när fall konstateras inom barn- och utbildningsverksamheten, vilken information elever, vårdnadshavare och anställda får.

Besök av riksdagens talman fredag 28 augusti

27 augusti 2020

Utställningen ”Demokratin 100 år” finns just nu på Sörmlands Museum. I samband med utställningens turné gör riksdagens talman Andreas Norlén en rundresa i Sverige och besöker nu oss! Fredag 28 augusti får elever på Samhällsprogrammet möjlighet att träffa talmannen - digitalt.