Meny

Aktuellt

Underrubrik saknas

Enbart distansundervisning på gymnasiet från måndag 7 december

3 december 2020

Nyköpings gymnasium återgår till enbart distansundervising för alla årskurser från och med 7 december till och med 6 januari. Anledningen är Folkhälsomyndighetens rekommendation idag att landets gymnasieskolor delvis stänger och övergår till fjärr- och distansundervisning. Detta som en av flera åtgärder i höst för att minska smittspridningen i samhället.

Handlingsplan covid-19

9 november 2020

Nyköpings gymnasium har en uppdaterad handlingsplan som gäller vid konstaterade fall av covid-19 hos elever och lärare. Planen förtydligar de förhållningsregler och rekommendationer som lämnas av Folkhälsomyndigheten och smittskyddsenheten i Region Sörmland.

Anpassad undervisning från och med 16 november

6 november 2020

Undervisningen på Nyköpings gymnasium blir anpassad från och med vecka 47 på grund av de nya allmänna lokala råden för Sörmland som kom 5 november.

Nu finns vi på YouTube

5 november 2020

Äntligen kan du träffa Nyköpings gymnasium på en egen kanal på YouTube! 

Årets Magasin är klart!

9 oktober 2020

I Magasinet kan du bland annat läsa om alla våra program, vad tidigare elever gör idag och få mer information inför gymnasievalet. 

Så gör högstadiet vid konstaterade fall av covid-19 i verksamheten

14 september 2020

Coronapandemin är inte över, en allmän smittspridning pågår fortfarande. Nyköpings kommun vill förtydliga vad som händer när fall konstateras inom barn- och utbildningsverksamheten, vilken information elever, vårdnadshavare och anställda får.

Besök av riksdagens talman fredag 28 augusti

27 augusti 2020

Utställningen ”Demokratin 100 år” finns just nu på Sörmlands Museum. I samband med utställningens turné gör riksdagens talman Andreas Norlén en rundresa i Sverige och besöker nu oss! Fredag 28 augusti får elever på Samhällsprogrammet möjlighet att träffa talmannen - digitalt. 

Skolstart 18 augusti

6 augusti 2020

Vi hälsar elever och personal varmt välkomna tillbaka till ett nytt läsår! Här hittar du starttid första skoldagen, tisdag den 18 augusti.