Elevbostäder

Ska du läsa någon av våra utbildningar och är skriven utanför Nyköpings och Oxelösunds kommun så erbjuder vi boende på något av våra elevboenden. Detta gäller utbildning på både gymnasie- och YH-nivå.

På skolan arbetar en elevboendeföreståndare som tillsammans med skolan hjälper eleverna med frågor kring lokaler, boendet med mera.

• Två gånger i veckan arrangerar föreståndaren en gemensam handlingsresa till en större livsmedelsbutik då de elever som vill kan följa med och handla.
  • Varje månad arrangeras även husmöten tillsammans med elevboendeföreståndaren där både stora och små frågor tas upp.

Det ska kännas tryggt på boendet och i skolan så elever och föräldrar får gärna höra av sig till oss om det finns några frågor.

Ansöka om boende

Skolan garanterar boende till alla elever utanför Nyköpings och Oxelösunds kommun, vilket innebär att du aldrig behöver konkurrera om platserna.

En formell ansökan till boendet kan du göra när du har blivit preliminärt antagen till programmet. Detta genom att kontakta Markus Malkén på mail eller telefon.

Lämna in din ansökan i god tid så att du kan förbereda skolstarten på bästa sätt.

Att tänka på:

Våra olika boenden

Gymnasiet

För våra gymnasieelever erbjuder vi två olika boendealternativ:

Boende YH-elever

Ska du läsa någon av våra YH-utbildningar och är skriven utanför Nyköping och Oxelösunds kommun, kan vi erbjuda dig boende i tvårumslägenheter på Esplanaden i Oxelösund.

Administratör

nykopingsgymnasium@nykoping.se

Elevboendeföreståndare

Markus Malkén