Meny

Besök oss

Gymnasie- och YH-mässor, Öppet hus, prova-på-dagar och studiebesök - för dig som vill veta mer om oss och våra utbildningar finns det många tillfällen att uppleva vår verksamhet. Välkommen att kontakta oss med alla dina frågor!

Öppet hus är tillsvidare inställt

Det gäller främst öppet hus 14 november som är inställt på grund av nya restriktioner i Sörmland från och med 5 november. Vi hoppas att vårens öppna hus ska kunna hållas 2021 och återkommer med information om det.

Istället för Öppet hus kan du besöka alla våra program här på webben, där det bland annat finns information och filmer att ta del av.

Öppet hus (digitalt)

Vi vet att det kan vara svårt att välja till gymnasiet.

Våra öppet hus är just nu digitala och går till så att elever och/eller personal genomför guidningar i lokalerna via digitala möten. Det ges tillfälle att ställa frågor om utbildningarna m.m.

Nästa inplanerade öppet hus är torsdag 13 april klockan 17.00 - 19.00.

Eget besök 

Du som ska söka till gymnasiet är alltid välkommen att kontakta en studie- och yrkesvägledare för att boka ett besök och hälsa på oss. Du får då möjlighet att delta i undervisningen under en dag och får känna på hur det är att gå på Flygteknikprogrammet.

 

Kontakta oss

Studie- och yrkesvägledare

Ingo Alander
073-149 34 21
ingo.alander@nykoping.se

Administratör

0155-45 72 00
nykopingsgymnasium@nykoping.se

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: