Var med och tyck till om friluftslivet

21 oktober 2024
Uppleva och göra Uppleva och göra Uppleva och göra - Se och göra Uppleva och göra - Idrott, motion och friluftsliv Uppleva och göra - Föreningar och föreningsliv

Nyköpings kommun ska ta fram en friluftsplan och nu har du chansen att vara med och tycka till via en enkät. Svara senast söndag 24 november 2024.

Åsikter och medskick i enkäten blir en del av underlaget till friluftsplanen, som när den är klar sätter riktningen för kommunens arbete med framtidens natur- och friluftsliv i Nyköping. 

- Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att vara med och svara i enkäten. Ju fler som svarar desto bättre kan vi avgränsa och prioritera framtida insatser, säger Henrik Steberg, destinationsutvecklare i Nyköpings kommun.

Det är kommunens turismavdelning som tar fram underlaget till friluftsplanen och politikerna i kultur- och fritidsnämnden fattar sen beslut. Friluftsplanen beräknas vara klar under våren 2025. 

Du deltar helt anonymt i enkäten som endast tar några minuter att fylla i. Resultatet presenteras här på nykoping.se när svaren är sammanställda. 

Delta i enkäten.