Upphandlingsseminarium och Sommaravslutning med Företagarna

16 juni 2023
Allmänt
Tid: 14:00 - 19:00
Plats: Nils Oscars Bryggeri

Visste du att det sker upphandlingar för 800 miljarder kronor varje år?

Varmt välkommen till en mycket intressant och givande träff för dig som företagare. Visste du att det sker upphandlingar för 800 miljarder kronor varje år? Kommunerna är de största inköparna, de står för sju av tio upphandlingar. Här finns därför stora möjligheter för dig som småföretagare att göra affärer. 

Upphandlingsvärlden kan ibland upplevas som utmanande och krånglig. Men med mer kunskap om ämnet kan det leda till en helt ny värld av affärsmöjligheter.

Program
14.00 - 16.00  Vi har bjudit in Företagarnas Upphandlingsexpert Magnus Johansson som på ett pedagogiskt sätt kommer vägleda oss genom upphandlingarnas värld. Det kan kännas snårigt, främmande och övermäktigt att ge sig in i upphandlingarnas värld. Men med lite kunskap i ämnet kan en helt ny värld av möjligheter öppna sig.
Vi har även bjudit in Nyköpings kommuns upphandlingsansvariga Christopher Jonsson som kommer berätta mer om hur upphandlingsenheten arbetar och hur man kommer i kontakt med dem. 
Kaffe och kaka serveras.

16.00-19.00 ca Efter Upphandlingsseminariet bjuder vi in till Sommaravslutning med en god buffé med bla flatbreds, pasta mm och dryck från Nils Oscars bryggeri. 

OBS! Vi har begränsat med platser, först till kvarn gäller.

Pris: Upphandlingsseminarium är kostnadsfritt. 
Efterföljande sommaravslutning med mat och dryck (öl, vin el alk fritt alternativ) 150 kr för dig som medlem i Företagarna.
Är du ännu inte medlem eller medföljande 395 kr. 
Köpta biljetter återlöses ej. 

Varmt välkommen önskar
Företagarna Nyköping Oxelösund