Meny

Företagslunch

22 januari 2020
Allmänt
Tid: 12:00 - 13:00
Plats: Nyköpingshus

Näringslivsenheten i Nyköpings kommun bjuder in till luncher där du som är företagare kan ta del av aktuell information från kommunen, inspireras av talare och nätverka med andra företagare.

Entreprenörsanda och företagande i Nyköping

Välkommen till 2020 års första företagslunch! Vi summerar nyföretagandet 2019, pratar entreprenörskap, mentorskap och träffar en av kommunens viktiga enmansföretagare.

Kom och lyssna till:

Gustav Nyman - Som nybakad civilingenjör fick han jobb på ett svenskt företag med arbetsplacering i Kina. Luftföroreningarna som där ständigt gjorde sig påminda väckte idén om ett svenskt varumärke för den kinesiska marknaden. Med en färdig produkt tog dock planerna en oväntad vändning.

Bo Selerud – Gustav Nymans mentor och utsedd till ”Årets Mentor Nya Företag 2019” av Nyföretagarcentrum Sverige. Bo delar med sig av sina erfarenheter som mentor och hur han ser på mentorskapets betydelse och vad som är hans vinnande koncept.

Pia Berg - Gick från målare inom byggbranschen till egen företagare inom mental coachning. Vi hör henne berätta om sitt företagande och vad hon ser för möjligheter och utmaningar med det.

Plats: Nyköpingshus

Datum: onsdag 22 januari 2020

Tid: kl.12.00-13.00 (kom gärna i god tid)

Pris: 120 kr per person, betalas på plats 

Sista anmälningsdag är torsdag 16 januari. Din anmälan är bindande. Vänligen meddela eventuellt förhinder så snart som möjligt, tänk på matsvinnet och entreprenören! 

Anmäl dig här