Meny

Skolskjuts - ansökan eller inloggning Min sida

Via denna e-tjänst kan du ansöka om skolskjuts eller logga in till "Min sida". Sista dag för ansökan om skolskjuts inför skolstart hösten 2020 är den 1 maj. 

Beslut om skolskjust har från och med 2 december 2019 förlängts och gäller nu ett helt stadie, till exempel hela mellanstadiet - årskurs 4 till 6. De elever som i dagsläget har skolskjuts enligt tidigare beslut och är kvar i samma stadie, till exempel mellanstadiet, kommer automatiskt att få förlängt. Observera att har ni tidigare "tackat JA" på erbjudande om busskort via mail så har ert barn inte fått ett förlängt beslut och en ansökan måste därför inkomma. Logga in i e-tjänsten för att se ditt förlängda beslut.

  • För att se ditt beslut om skolskjuts - klicka på "Min sida", logga in och sen "Mina ärenden". Beslutet ligger under "Relaterade ärenden".

En ny ansökan behöver göras för elever som ska börja i förskoleklass, årskurs 4, 7 och ettan på gymnasiet höstterminen 2020 samt för er som tidigare har "tackat JA" på erbjuande om busskort via mail. Senast 1 maj vill vi ha in din ansökan. Här kan du läsa om skolskjuts i Nyköpings kommun.

Vid frågor om e-tjänsten - kontakta Skolskjuts via 0155-24 83 90 eller epost skolskjuts@nykoping.se   

Just nu är handläggningstiden för skolskjutsärenden 10 arbetsdagar.

För att ta del av ditt beslut:

Min sida

För att göra en ansökan: