Meny

Aktuella driftstörningar

Här kan du läsa om störningar i kommunens verksamhet som påverkar trafik, vattenförsörjning eller andra viktiga samhällsfunktioner. Vid större händelser läggs informationen också ut på kommunens Facebooksida.

Vill du få ett sms om det blir en störning i VA-nätet i ditt område? Registrera då ditt mobilnummer i vår digitala tjänst.

 

Kontakt:

Kommunservice Tekniska divisionen
Tfn: 0155-24 88 00 tekniska.divisionen@nykoping.se

Utanför kontorstid: SOS Alarm Jourtjänst, tfn: 08-454 22 03

Vid strömavbrott hänvisar vi till Vattenfall som ansvarar för elförsörjningen. De informerar om aktuella strömavbrott på sin webbplats. 

För trafikläget i kollektivtrafiken hänvisar vi till Sörmlandstrafikens webbplats 

Typ

Antal träffar: 8

Beläggningsarbeten v. 16

19 april 2021
Trafikstörningar

Beläggningsarbeten under våren 2021.

Planerat VA-underhåll i Aspa

15 april 2021
Driftstörningar

Fredagen den 15 april mellan klockan 12-16 kommer det att vara ett strömavbrott i Aspa. Reservaggregat ser till att abbonenterna får dricksvatten.

Rapporter om annorlunda lukt och smak på vattnet

13 april 2021
Driftstörningar

Nyköping och Oxelösunds Vattenverksförbund (NOVF) och Nyköping vatten har fått in rapporter om att dricksvattnet på några ställen luktat och smakat annorlunda.    

E-tjänster - tillfälligt avbrott på grund av underhåll

15 februari 2021
Driftstörningar

Måndagen den 15 februari mellan kl 8 och 12 kan det vara svårt att använda våra e-tjänster, på grund av servicefönser - underhåll i systemet. 

Varning för oseriöst företag

9 februari 2021
Driftstörningar

Vi vill varna för oseriöst företag. Flera villaägare har kontaktat Nyköpings kommun och berättat att de blivit uppringd av ett företag som erbjuder spolning av avloppsledningar.

Teknikproblem med Googletjänster

14 december 2020
Driftstörningar

Det är teknikproblem med Googletjänster som bland annat classroom, gmail, chromebooks och youtube den 14 december, i hela världen.  

Mindre ristippar stänger för säsongen

30 november 2020
Driftstörningar

Imorgon tisdagen den 1 december stänger de mindre ristipparna för denna säsong. Välkommen åter i vår! Risptipparna på Brandholmen och Björshult är fortsatt öppna året om.

Myrornas insamling på återvinningscentralerna tillfälligt stängd

30 november 2020
Driftstörningar

Myrorna stänger tillfälligt sina containrar för textilåtervinning och andra föremål för återbruk på återvinningscentralerna. Det beror på minskad avsättning för kläder och prylar under de...