LIAM Arbetsmarknadsdag i Linköping

6 november 2017

Är du lärarstudent i Linköping? Välkommen att besöka oss på Barn Utbildning Kultur på arbetsmarknadsdagen 8 november på Linköpings universitet. 

Dagen syftar till att du som student ska få en möjlighet att skapa kontakt med arbetslivet innan din examen. 

I vår egen regi finns både förskolor, pedagogisk verksamhet, grundskolor, förskolebussar, barnkulturcentrum - och det senaste tillskottet – Nyköpings kulturskola. Dessutom ska Nyköpings gymnasium samlas på ett campusområde och hösten 2018 står det nya området helt klart för inflyttning.

Nyköping – utbildning förett starkare samhälle

Vi tror på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. Om vi i våra verksamheter sammanför människor som aldrig annars skulle ha träffats vidgas förståelsen för andra kulturer och nya sätt att tänka och värdera. Då får vi ett starkare samhälle. Ur ett långsiktigt, samhälleligt perspektiv är detta rätt väg att gå.

Verksamheterna inom vår organisation är till för alla – alltid, och därför behövs fokus på allas likvärdiga möjligheter för utbildning oavsett förutsättningar. Vi vill vara en attraktiv, modern och levande verksamhet som inspirerar våra barn och unga till ett livslångt lärande. Vi är i tiden. Vi är i framtiden.

Kom och träffa oss, medarbetare från skolans värld inom Nyköpings kommun - vi vill gärna prata utveckling och framtid med dig!