Slutspelen i Junior-SM i hockey spelas i Nyköping våren 2018

1 december 2017

Nu är det klart att slutspelen i hockey för junior- och ungdoms-SM spelas på Rosvalla från den 29 mars-2 april 2018. Detta är ett evenemang som sätter Nyköping på kartan och som får positiva effekter för besöksnäringen, menar verksamhetschefen på Nyköpings Arenor.

 -Vi är väldigt stolta över att för fjärde året i rad få välkomna Svenska Ishockeyförbundet och alla spelare till Nyköping och Rosvalla. Detta är ett evenemang som sätter Nyköping på kartan och som får positiva effekter för besöksnäringen, säger Stig Ekström, Verksamhetschef för Nyköpings Arenor på Nyköpings Kommun. 

 -Återkommande kunder är ett bevis på att våra arenor och vårt värdskap håller högsta klass och att vår organisation klarar stora arrangemang. Nyköpings Hockey gör ett fantastisk jobb som arrangör och vi är glada över att få samarbeta med en så professionell förening”, fortsätter Stig Ekström.  

Olof Östblom på Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef samt administrativ chef för Tre Kronor och Damkronorna berättar att Junior-SM erbjuder fantastisk ishockey och lockar mycket publik och Nyköping ger förutsättningar för detta även 2018.