Välkommen på Anhörigdag 3 oktober

16 september 2016

Vårdar eller stöttar du en familjemedlem eller vän eller arbetar du med anhörigfrågor? Välkommen på en inspirerande och kraftgivande Anhörigdag.

Måndag den 3 oktober uppmärksammar Anhörigcenter Nationella anhörigveckan med föreläsningar av Gunilla Matheny, distriktssköterska och pedagog, och en minimässa där intresseföreningar och kommunal verksamhet deltar under hela dagen.
- Att vara anhörig kan kännas tungt och ensamt ibland. Därför ordnar vi den här dagen för att ge kraft och hitta sätt att orka och må bra. Dagen är också till för alla de som samverkar runt anhöriga, som personal inom till exempel äldreomsorgen, individ- och familjeomsorgen och olika föreningar, säger Mia Löveneke på Anhörigcenter.

Gunilla Matheny
Gunilla Matheny föreläser på Anhörigdagen.

Program:

Kl. 9.00-12.00: Att utveckla anhörigsamverkan, Gunilla Matheny

Kl. 13.30-16.00: Vägar till välmående i anhörigrollen, Gunilla Matheny

Plats:

Träffen, Olof Palmes väg, lokal Hjorten

Fri entré.

Då det är begränsat antal platser behöver du anmäla dig i förväg, senast 26 september på Anhörigcenters hemsida eller ring 0155-45 74 10. Du kan anmäla dig till den ena eller båda föreläsningarna.

Anhörigdagen vänder sig till dig som vårdar eller stöttar någon oavsett anledning, till dig som jobbar med anhörigfrågor i kommunen och till dig som kommunpolitiker.

Välkommen!