Skejtparken vid Träffen har öppnat

21 juli 2015

Den helt nybyggda 300 kvadratmeter stora skejtparken vid Träffen är nu öppen för allmänheten. När alla delar är klara i augusti så kommer även en invigning att hållas. 

Anmar Kadum på Tekniska divisionen är delprojektledare för byggprojektet och medverkade under slutbesiktningen av den första delen av skejtparken.

– Betongdelen är godkänd och redo för användning av er, Nyköpings skejtare. Belysningen och fasta avfallskärl ska monteras under augusti månad och samtidigt gror gräset som såtts på de sociala ytorna. Vi är mycket nöjda med betongdelen och hoppas att även ni blir det, säger han.

Parken är byggd av Nord Skateparks på uppdrag av Nyköpings kommun. I samråd med projektledare Inger Fernberg, Anmar Kadum och stadsträdgårdsmästare Cecilia Behm togs en plan fram som entreprenören har arbetat efter.

–  Jag är jättenöjd. Vi hade tre komponenter som vi främst ville ha: roliga och unika hinder, sociala ytor och en estetiskt tilltalande park och det har vi lyckats med tycker jag. Vi har tagit fasta på de funktioner vi hade i skissen och har byggt en compact living park, säger skejtarprofilen Leo Ström.

Mer info om skejtparken hittar du här.

 

Text: Fredrik Hägg