Meny

MannService AB

MannService AB är en av utförarna av hemtjänst i Nyköpings kommun. Här kan du läsa mer om våra tjänster och vår profil. 

MannService AB:s målsättning är att underlätta din vardag. Vi erbjuder dig som kund ett brett utbud av tjänster inom vård, omsorg och service, alla med höga krav på trygghet och personlig omsorg.

Vi utför omvårdnads- och servicetjänster utifrån ditt biståndsbeslut. Servicetjänster är till exempel städning, tvätt, inköp, promenader med mera. 

Vår profil

MannService AB är ett samhällsengagerat företag med flerårig erfarenhet av att utföra vård- och omsorgstjänster samt servicetjänster. Vi ställer höga krav vid valet av personal gällande kompetens, erfarenhet och personlig lämplighet och att lyssna på våra kunders önskemål och individuella behov.

Vi bemöter dig som kund med respekt, hänsyn och lyhördhet som gör att du kan känna dig trygg med den personal som du möter. Du får en kontaktperson som du kan vända dig till när du har frågor och behöver hjälp.

Tilläggstjänster

Utöver beviljade tjänster kan du köpa tilläggstjänster mot en extra avgift. Det kan vara trädgårdsskötsel, snöskottning, teaterbesök med mera. 

Fakta om företaget

Personalen är svensktalande undersköterskor, vårdbiträden och servicepersonal. Några av personalen talar även andra språk. Vi erbjuder dig hjälp av samma personal så långt det är möjligt.

MannService AB har kollektivavtal och företagshälsovård.

Mer information

Läs mer på MannService AB:s webbplats. 

Kontakta oss

MannService AB

073-620 45 79
nykoping@mannservice.se

Västra Trädgårdsgatan 39
611 32 Nyköping

Verksamhetschef
Milka Mbiyu 

 Handläggare

Nyköpings kommun
0155-24 80 00

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: