Meny

Enspiro Care

Vi är en av utförararna av hemtjänst i Nyköpings kommun. Här kan du läsa mer om våra tjänster och vår profil.

Vi utför dessa tjänster om du fått ett biståndsbeslut: inköp, städning, tvätt, promenad, social samvaro, post- och bankärenden, apoteksärenden.

Vi har också tilläggstjänster som du kan köpa direkt av oss mot en avgift. Exempel på dessa är: hjälp med ner- och uppackning vid flytt, köra bort grovsopor, ledsagning, sällskap vid olika aktiviteter såsom shopping och bio, hundpromenad och blomvård.

Vår profil

Vi vet hur viktiga de små detaljerna i vardagen är och hur de påverkar din dag och vecka. Omtanke och respekt är viktiga ord för oss.

Vi arbetar utifrån dina önskemål och vill att du är delaktig och nöjd. Vi ser det som en service och trygghet att erbjuda hemservice på det egna hemspråket, så vi talar även finska.

Vi erbjuder ett gratis besök för en personlig presentation innan du väljer vem som ska utföra beviljade servicetjänster.

Fakta om företaget

Enspiro AB är ett mindre men etablerat företag. Vi är tre anställda. Personalen har lång och bred erfarenhet inom vård och omsorg. Vi är verksamma inom Södermanlands län. Grundaren är själv verksam inom bolaget. 

Mer information

Läs mer på webbplatsen för Enspiro Care

Kontakta oss

Verksamhetsansvarig

Päivi Viitala
0155-40 10 00
070-235 10 00

pv@enspirocare.se

Handläggare
Nyköpings kommun
0155-24 80 00

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: