Meny

Enspiro Care

Vi är en av utförararna av hemtjänst i Nyköpings kommun. Här kan du läsa mer om våra tjänster och vår profil.

Vi utför dessa tjänster om du fått ett biståndsbeslut: inköp, städning, tvätt, promenad, social samvaro, post- och bankärenden, apoteksärenden samt enklare hushållsgöromål.

Vi har också tilläggstjänster som du kan köpa direkt av oss som RUT-tjänster. Exempel på dessa är: fönsterputsning, flytt- och storstädning, hjälp med ner- och uppackning vid flytt, köra bort grovsopor eller lämna på loppis, garderobsvädring/-rensning, promenader och ledsagning, post- och bankärenden, enklare matlagning mm.

Vår profil

Vi vet hur viktiga de små detaljerna i vardagen är och hur de påverkar din dag och vecka. Omtanke och respekt är viktiga ord för oss.

Vi arbetar utifrån dina önskemål och vill att du är delaktig och nöjd. Vi ser det som en service och trygghet att erbjuda hemservice på det egna hemspråket, så vi talar även finska.

Vi erbjuder ett gratis besök för en personlig presentation innan du väljer vem som ska utföra beviljade servicetjänster.

Fakta om företaget

Enspiro Care startade son verksamhet 2005 och är ett väletablerat företag och vi är utförare av serviceinsatser inom hemtjänsten i Nyköpings kommun via LOV. Vi har specialiserat oss på servicetjänster.

Vi är ett mindre företag med 5-6 anställda där service och tillgänglighet är grunden i Enspiro Care som bolag.

Hos oss får du som brukare samma personal i den utsträckning det är möjligt därför att vi vet att det skapar trygghet och även relationer. Vårt mål att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med ditt val av utförare. Vi har även personal som talar finska, arabiska och tigrinska.

Kan man välja Enspiro Care för servicetjänster och annat företag för omvårdnad?
Svar: Ja, det kan man göra och det blir inte dyrare för dig som brukare.

Mer information

Läs mer på webbplatsen för Enspiro Care

Kontakta oss

Verksamhetsansvarig

Päivi Viitala
0155-40 10 00
070-235 10 00

pv@enspirocare.se

Handläggare
Nyköpings kommun
0155-24 80 00

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: