Allegio Omsorg AB

Vi är en av utförararna av hemtjänst i Nyköpings kommun. Här kan du läsa mer om våra tjänster och vår profil.

Företaget erbjuder omvårdnads- och serviceinsatser och har tilläggstjänsterna: Avlösning, Ledsagning samt Hushållsnära tjänster

Vår profil

Vi arbetar aktivt med Kontaktmannaskapet för att tillgodose alla behov och rutiner på bästa möjliga sätt, vi prioriterar små arbetsgrupper som ger mycket god kontinuitet.

Ordning och reda är grundläggande för att kunna ge en trygg omsorg och service. All personal utgår ifrån våra godkända lokaler. All personal har arbetskläder, ID-kort och kör företagsbilar. Planering, Lokala Rutiner och Personalhandbok finns enkelt tillhands i varje arbetsmobil.

Tilläggstjänster

Hushållsnära tjänster

Fakta om företaget

Vi är ett familjärt hemtjänst- och serviceföretag som vill göra skillnad. Vi vill ge en fin omsorg med hjärta. Idag har över 600 personer i Borås, Danderyd, Nyköping, Solna, Stockholm, Sollentuna, Sundbyberg, Täby, Östersund och Österåker oss som sin utförare.

Vi erbjuder omsorg och service genom biståndsbeslut eller som RUT-tjänst. Kostnaden för RUT-tjänster är från 199 kr/h efter avdrag och vi utför bland annat städ, fönsterputs och enklare trädgårdsskötsel.

Mer information

Läs mer om företaget på webbplatsen för Allegio Omsorg AB

 

Kontakta oss

Chefer

Verksamhetschef
Pontus Karmhag
Kontor:076-038 01 15
nykoping@allegio.se

Handläggare
Nyköpings kommun
0155-24 80 00

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: