Tidigare elever berättar

Här hittar du filmer och berättelser från våra tidigare elever. Lyssna in, hitta inspiration och gör ditt val till gymnasiet med Dig och Din framtid i tankarna. 

Malin Sjörand.jpg 

Malin Sjörand, Flygteknikprogrammet

Malin fotograferar och målar på sin fritid och var egentligen mer intresserad av ett teknik- och designprogram på gymnasiet. Men när hon besökte Flygteknik på ett öppet hus så fastnade hon för hur spännande det kändes att få jobba med stora flygplan.

Therese L  

Therese Lindholm, Samhällsvetenskapsprogrammet

Therese valde Samhällsvetenskapsprogrammet för att hon ville studera vidare inom juridik, men studerar nu till ämneslärare mot gymnasiet med historia som huvudämne och förhoppningsvis religion som andra ämne.

Alex T  

Alexander Tasevski, Teknikprogrammet

Jag har alltid gillat att ha en ide och sedan kunna förverkliga den iden. Det kan vara allt från att fixa iordning en gammal cykel till att lösa ett problem som stör mig i vardagen. Detta gjorde att jag ville gå någonting med teknisk inriktning. För mig var det även ett krav att det var studieförberedande för att kunna plugga vidare senare.

 Frida Toft BF 2018 Cv bild (1).jpg 

Frida Toft, Barn- och fritidsprogrammet

Frida tog studenten 2015. Sedan dess har hon hunnit arbeta som receptionist, klubbansvarig och är nu platschef på Nordic Wellness Nyköping City. 

Kontakta oss

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: