Meny

Väx med oss

Som medarbetare i Nyköpings kommun kan du få ett varierat yrkesliv. Vi är en stor organisation med över 4 000 medarbetare, vilket gör det möjligt att växa inom organisationen. 

Många av de medarbetare som arbetat länge i staden har utvecklats genom traditionella karriärvägar, men många har också fördjupat sin kompetens genom att arbeta inom olika verksamheter i staden. Det bidrar till att medarbetarna trivs och engagerar sig i utvecklingen av stadens verksamheter.

Arbetsmarknadsåtgärder

Ett sätt att komma in i vår organisation är via arbetsmarknadsåtgäder. Det är till Arbetsförmedlingen du i första hand ska vända dig om du vill ha råd och hjälp med att söka jobb. Arbetsmarknadsenheten i Nyköpings kommun kan erbjuda stöd till personer som av olika anledningar har svårt att få ett arbete. Läs mer om hur vi hanterar arbetsmarknadsåtgärder i Nyköpings kommun.

Ny medarbetare i Nyköpings kommun

Är du ny medarbetare i Nyköpings kommun eller är du intresserad av att arbeta hos oss? Välkommen! För att du ska få en överblick av staden som arbetsgivare och organisation har vi samlat ihop sådant som du kommer ha nytta av och behöver känna till. Läs mer om introduktion för dig som är ny medarbetare.

Student

Är du student och nyfiken på att göra praktik eller examensjobb hos oss? Läs mer om hur du som student kan engagera dig!

Utvecklingsmöjligheter

Nyköpings kommun är inne i en spännande tillväxtfast och är därför på jakt efter talanger inom många delar av organisationen. Läs mer om dina utvecklingsmöjligheter hos oss.

Kontakta oss

Human Resources

Personalavdelningen
växel 0155 24 80 00
hr@nykoping.se

Besöksadress:

Stadshuset, Stora Torget
Nyköping

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta:

Nyheter