Meny
ingenjör

Anna - ingenjör

Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Det berör alla, trots att många tar det för givet. Möt Anna – som jobbat med vattenfrågor i nästan 30 år. Hon är specialist och rådgivare i ett varierat uppdrag.

Om mig

Jag är en Nyköpingsbo som arbetat med vattenfrågor i nästan hela mitt arbetsliv. Jag gillar Nyköping som stad, det är nära till det mesta – även Stockholm och Europa. Teknik ligger mig varmt om hjärtat och jag har svårt att låta bli att renovera huset. Men även djur och natur är något jag gärna lägger tid på. Jag är familjekär och har barn och bonusbarn. För övrigt gjorde jag en klassiker – träffade kärleken på jobbet!

Vad gör du på jobbet?

Jag är abonnentingenjör, vilket kanske kan vara en krånglig titel, men man kan säga att jag är ansiktet utåt för Nyköpings kommun i vattenfrågor. Jag är rådgivare och specialist både mot privatpersoner och mot byggföretag i frågor som rör vattennätet i Nyköpings kommun. Det kan handla om prisfrågor, anslutningsfrågor eller hur vi kan jobba för att säkra tillgången av vårt viktigaste livsmedel – vatten.

Vad är bäst med ditt jobb?

Variationen och friheten i uppdraget är fantastisk. Jag styr mycket själv över mina dagar och jag kan påverka uppdraget för att nå målen på bästa sätt. Alla möten med olika människor är något jag värderar högt. Arbetskamraterna är dessutom underbara och vi har väldigt bra stämning i gruppen.

Hur trivs du med Nyköpings kommun som arbetsgivare?

Jag trivs bra! Jag har jobbat här i över 10 år så det talar ju sitt tydliga språk. Sen finns det alltid saker att utveckla, det är sådan jag är som person – utvecklingsdrivande. Jag gillar dessutom arbetsgivarens inställning till jobb och fritid. Det finns möjlighet till semesterväxling och att jag får friheten att lösa uppdraget med flexibel arbetstid. Jag känner att arbetsgivaren litar på mig, och ger mig utrymme att utvecklas.

Skulle du rekommendera andra att jobba här?

Ja, absolut.

Kontakta oss

Human Resourses

Personalavdelningen
växel 0155-24 80 00
hr@nykoping.se

 

Besöksadress:

Stadshuset
Stora Torget, Nyköping

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta:

Nyheter