Meny

Stöd och hjälp till jobb

Det är till Arbetsförmedlingen du i första hand ska vända dig om du vill ha råd och hjälp med att söka jobb. Arbetsmarknadsenheten i Nyköpings kommun kan erbjuda stöd till personer som av olika anledningar har svårt att få ett arbete.

Vänd dig till Arbetsförmedlingen i första hand när du söker jobb. 

Hjälp att få ett jobb eller börja studera

Arbetsmarknadsenheten inom Nyköpings kommun kan erbjuda praktik, utbildning, arbetsträning eller arbetsrehabilitering för dig. Målet är att på olika sätt öka möjligheterna för dig som har varit arbetslös länge att komma in på arbetsmarkanden.

Det gäller också dig som är ung och kanske aldrig har haft ett jobb. Vi kan arrangera praktik och arbetsträning på kommunens olika arbetsplatser, till exempel i skola, förskola, äldreboenden, teknik- och parkenhet. 

Det kostar ingenting att få stöd och råd och delta i vår verksamhet. Vi samarbetar med det lokala näringslivet för att skapa fler praktikplatser och arbetstillfällen. Samarbete med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Sörmland och Nyköpings vuxenutbildning (Campus Nyköping) pågår också i form av olika projekt.

Kontakta oss

Arbetsmarknadsenheten

0155-24 80 00
Besöksadress:
Tillverkarvägen 2 på Arnö

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta:

Nyheter