Meny

Vikarie i Social omsorg

Ta chansen och prova på ett av Sveriges viktigaste jobb! Vi söker vikarier till äldreboende och demensboende, hemtjänst, gruppboende/serviceboende, boendestöd, korttidsverksamhet för barn och unga, personlig assistans och psykosocial verksamhet.

Ansök

Du ansöker genom att registrera dig på Visma Recruit. Första gången du registerar dig och lägger in ditt CV tar det lite tid men den profil du lägger upp sparas tills nästa gång du ska söka ett jobb. 

Om du behöver hjälp vänligen ring supporttelefon 0771-101 029.

Kvalifikationer

  • Du ska vara minst 18 år, behärska svenska språket i tal och skrift, ha datavana och gärna körkort. Du ska ha gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet och har erfarenhet av omvårdnadsarbete. 
  • Om du blir kallad till intervju är det viktigt att du tar med dig betygskopior och giltig ID-handling. För att du ska kunna arbeta som timvikarie inom korttidsverksamheten för barn och ungdomar med funktionsnedsättning måste du ta med ett aktuellt utdrag ut belastningsregistret till intervjun. Utdraget beställer du hos polisen.

Mer information

Frågor och svar om att jobba som vikarie inom Social omsorg

Faktablad i PDF: Att arbete med äldre

Faktablad i PDF: Att arbete med människor som har funktionsnedsättning

 

Kontakta oss

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: