Jobba som vikarie

Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare som kan vikariera inom förskola, fritidshem, samt inom äldrevården eller för personer med funktionsnedsättning.

På den här sidan finns information om först vikarier inom Social omsorg och längre ner hittar du information om att jobba som timvikarie inom Barn och utbildning.

Tim- och semestervikarier inom Social omsorg

Ta chansen och prova på ett av Sveriges viktigaste jobb! Vi söker vikarier till äldreboende och demensboende, hemtjänst, gruppboende/serviceboende, boendestöd, korttidsverksamhet för barn och unga, personlig assistans och psykosocial verksamhet.

Ansök

Du ansöker genom att  registrera dig på Visma Recruit. Första gången du registerar dig och lägger in ditt CV tar det lite tid men den profil du lägger upp sparas tills nästa gång du ska söka ett jobb. 

Om du behöver hjälp med Visma Recruit vänligen ring supporttelefon 0771-101 029.

Kvalifikationer

  • Du ska vara minst 18 år, behärska svenska språket i tal och skrift, ha datavana och gärna körkort. Du ska ha gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet och har erfarenhet av omvårdnadsarbete. 
  • Om du blir kallad till intervju är det viktigt att du tar med dig betygskopior och giltig ID-handling. För att du ska kunna arbeta som timvikarie inom korttidsverksamheten för barn och ungdomar med funktionsnedsättning måste du ta med ett aktuellt utdrag ut belastningsregistret till intervjun. Utdraget beställer du hos polisen.

Frågor och svar om att jobba som vikarie inom Social omsorg

Timvikarier inom Barn Utbildning

Inom Barn och Utbildning finns jobb inom förskola och fritidshem. Som vikarie rycker du in när ordinarie personal är bortare kortare perioder. Det kan även bli aktuellt med längre vikariat. Sök vikarie- och timtjänst via Vikariebanken. 

Kvalifikationer

  • Du ska vara minst 18 år, ha datavana och gärna körkort. Du ska ha gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har gått Barn- och fritidsprogrammet.
  • För att få arbeta som timvikarie i Nyköpings kommun behöver du ett utdrag ur belastningsregistret från polisen. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.se. Om du blir kallad till är det viktigt att du tar med dig betygskopior och giltig ID-handling.

 

Kontakta oss

Human Resources

Personalavdelningen
växel 0155-24 80 00
hr@nykoping.se

Besöksadress:

Stadshuset
Stora Torget, Nyköping

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: