Meny
Jobba i Nyköping

Jobba i Nyköping

Nyköping ligger vid kusten en timme från Stockholm. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. Att arbeta här innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. 

Vår kommun rymmer många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du är med och gör skillnad. I Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Lediga jobb - och sommarjobb!

Här hittar du alla aktuella lediga jobb från Nyköpings kommun. Välkommen att bli en av oss! 

Vi jobbar i Nyköping

I Nyköpings kommun har vi runt 440 olika yrken och cirka 4000 medarbetare. Möt våra anställda - här berättar några av dem hur det är att arbeta här.

Väx med oss

Som medarbetare i Nyköpings kommun kan du få ett varierat yrkesliv. Vi är en stor organisation med över 4 000 medarbetare, vilket gör det möjligt att växa inom organisationen. Läs mer om dina utvecklingsmöjligheter hos oss.

Vi finns i sociala medier

För dig som jobbar i, vill jobba eller har jobbat i Nyköpings kommun. Vi finns på Facebook, LinkedIN och Instagram - följ oss där! #jobbainykoping

Kontakta oss

Human Resources

Personalavdelningen
växel 0155-24 80 00
hr@nykoping.se

Besöksadress:

Stadshuset
Stora Torget, Nyköping

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta:

Nyheter