Meny

Företagsbesök

Flera gånger i månaden besöker kommunstyrelsens ordförande företag i kommunen tillsammans med näringslivschefen. Besöken är ett sätt att främja dialog och samverkan och samtidigt lyssna in det företagen vill förmedla om sin situation till kommunen.

Nyköpings kommun har många framgångsrika företag. En hel del är snabbväxande, andra växer och utvecklas i mer normal takt. Många småföretag står inför en förändring på grund av åldersskäl. Om du är intresserad av att sälja eller köpa företag, gå in i nytt samarbete eller överlåta, hittar du information här.

Hur företagens situation ser ut är viktigt för kommunen att veta. Dels för att bredda kunskapen om deras situation men också för att kunna väga in företagarperspektiv i olika planeringssammanhang. Ibland hör företagen själva av sig och ber att få besök om de vill ta upp en speciell fråga. I andra fall är det kommunen som frågar om företaget vill ha besök. 

Vill du att Näringslivsenheten ordnar ett besök på ditt företag? Du är alltid välkommen med förslag. Kontakta naringsliv@nykoping.se eller ring 0155-28 51 80.

Kontakta oss

Näringslivsenheten

0155-24 81 50 
naringsliv@nykoping.se.

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: