Får vi besöka ditt företag?

Varje år genomför Nyköpings kommun, i samarbete med Företagarna Nyköping Oxelösund, Stora Mötesdagen med Näringslivsenheten som värd. En dag då politiker och tjänstepersoner möter företagsrepresentanter för att främja dialog och öka förståelsen för företagares vardag. 

Stora Mötesdagen genomfördes 24 maj 2022. Dagen började med en företagsdialog på temat Attraktiv plats och på eftermiddagen besökte politiker, chefer och tjänstepersoner i Nyköpings kommun flera företag.

Ta del av en summering av Stora Mötesdagen 2022 här.

Ibland genomförs Stora Mötesdagen i form av studiebesök på företagen, ibland i form av ett möte där vi tillsammans arbetar med en specifik fråga. Så utvecklades näringslivsstrategin 2017. Den skapades under en kreativ dag där företagsfrämjande parter bidrog med olika perspektiv.

Det viktiga med dagen är mötet. När kommunens politiker och medarbetare möter representanter från näringslivet ökar förståelsen för varandras roller. Tillsammans skapar de förutsättningar för ett bra företagsklimat.

Vill du att Nyköpings kommun besöker ditt företag?

Hur är det att driva företag i Nyköping? Vi vill få en inblick i din vardag, veta vad företaget har för behov, utmaningar, möjligheter och hur kontakten med kommunen fungerar.

Kontakta naringsliv@nykoping.se

Inbjudan till Stora Mötesdagen

Du som sagt JA till information från kommunen via företagsregistret får en inbjudan till mötesdagen när det är dags att anmäla sig. Även alla som prenumererar på Näringslivsenhetens nyhetsbrev får en inbjudan.

Kontakta oss

Näringslivsenheten

E-post:
naringsliv@nykoping.se

Telefon Kundservice:
0155-24 80 80

Telefontid:
Vardagar kl. 09.00-16.00

Postadress

Nyköpings kommun
Näringslivsenheten
611 83 Nyköping

Besöskadress: Näringslivets hus, Västra Storgatan 38

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny