Meny

Näringslivets hus

I Näringslivets hus i centrala Nyköping är det full aktivitet. Här möter företagare och företagsfrämjare dagligen kommunens tjänstemän, tillsynshandläggare och politiker. Huset är ett nav och en naturlig mötesplats för kommuntjänstemän och näringslivsaktörer dag som kväll. 

Starta-eget-kurser, utbildningar för nyanlända, workshops, events, klustermöten och frukostmöten. Aktiviteter som på olika sätt bidrar till ett aktivt och positivt företagsklimat.

I huset hittar du också landsbygdslotsfunktionen, NyföretagarCentrum och andra samverkansaktörer.

Boka tid för Dukat bord

Vi lotsar företag till rätt kontakter, antingen till kommunens verksamheter så att ärenden hamnar rätt från början eller till regionala företagsfrämjare som kan vara till nytta för företaget. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Tjänsten Dukat bord innebär att du med komplexa ärenden som omfattar flera myndighetstillstånd, kan lotsas i ditt ärende genom att träffa alla handläggare samtidigt vid samma bord. Du dukar upp ditt ärende och de vägleder dig.

Du hittar Näringslivets hus på Nicolaiskolans gård i den före detta rektorsbostaden, centralt i Nyköping. Ingång via stora entrén från skolgården.

Du når oss på naringsliv@nykoping.se eller på telefon 0155-24 81 50.

Du kan följa det som händer i Nyköpings näringsliv genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Kontakta oss

Näringslivsenheten

0155-24 81 50
naringsliv@nykoping.se.

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: