Meny

Företagsröst om Dukat bord

Robin Jansson på Janssons Bygg i Nyköping blev både överraskad och glad när han kom i kontakt med kommunens tjänst Dukat bord.

- Fantastiskt, jag väntade mig inte ett sådant mottagande. Tjänstemännen styrde in mig på rätt spår på en gång. Det sparade både energi och tid, säger han.

porträtt på Robin Jansson på Jansson Bygg
Byggaren Robin Jansson vill rekommendera Dukat bord till alla. 
Foto: Marianne Rynefeldt-Skog

Robin Jansson är en upptagen person och han vill ha effektiva kontakter som går fort. När näringslivschefen föreslog honom att komma till ett Dukat bord-möte för att presentera sitt företagsärende tänkte han, varför inte? Men han förstod ändå inte riktigt vad mötet var för något.

- Jag visste ingenting egentligen om Dukat bord och trodde att jag skulle få träffa en speciell expert. Men där satt massor med folk! Jag blev till och med lite nervös och kände mig oförberedd. Men när jag väl presenterat mitt ärende blev det en mycket bra diskussion. Jag fick väldigt bra stöd och goda råd.

- Det är en anledning till att jag verkligen vill rekommendera alla med ett större företagsärende att i god tid boka in Dukat bord. Det kan spara hur mycket tid som helst för ett företag och man får kunskaper med sig därifrån som gör det lättare att tänka rätt. De var dessutom mycket hjälpsamma.

Så bokar du ett möte.

Kontakta oss

Näringslivsenheten

0155-24 81 50
naringsliv@nykoping.se.

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta:

Nyheter