Hallå Kristina!

Det är mig du får prata med om du ringer Bo i Nyköping. Jag kan berätta om livet i Nyköping och vad staden har att erbjuda. Vanliga frågor som jag får rör skolan, byggnation och vård. 

Vem är du?

- Jag är inflyttad från Stockholms norra förorter. Nu bor jag i Rosenkälla i östra Nyköping tillsammans med min man. Jag älskar den här "lagom" stora staden som har något för alla.

Vad kan du hjälpa till med?

- Jag kan berätta om mitt liv i Nyköping och informera om vad staden har att erbjuda. Jag jobbar inom kommunen och har där ett kontaktnät inom många olika områden. Exempel på frågor som jag får rör skolan, byggsidan, vården och andra områden som personer är nyfikna på när de funderar och planerar att flytta hit.

Många tycker att det är trevligt att ha en personlig kontakt istället för att bara leta information på nätet!

Hur kontaktar man dig?

- Du ringer mig på telefonnummer 0155-45 70 14.

När kan man ringa dig?

- Säkrast når man mig mellan 8 och 17, men jag stänger sällan av telefonen!

Har du några egna favoritställen i Nyköping?

- Ja, många. Något som alltid är trevligt är att flanera längs Nyköpingsån, där hittar jag alltid nya detaljer som jag inte lagt märke till förut. Jag är lite av en historienörd så Nyköpingshus och Sörmlands Museum är favoriter. Fika och bakning ligger mig varmt om hjärtat och det finns många mysiga caféer i och omkring Nyköping. Jag gillar sport och bor på krypavstånd till Rosvalla där det spelas massor av olika sporter. Kulturkontot fyller jag på genom att besöka Culturum och se olika dansföreställningar.

Vad ska man göra om man vill prova Nyköping?

- Besök webbplatserna boinykoping.nu och nykopingsguiden.se. Följ Bo i Nyköping på Instagram. Ta en helg i Nyköping och bekanta dig lite med stan, kika in i Turistbyrån på Stora Torget när du har vägarna förbi! Promenera i Nyköping.

Kontakta oss

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: