Meny

Tystberga

Inne i Tystberga samhälle säljs nu fem villatomter i Tystberga. Fyra på Revyvägen (fastigheterna Nälberga 1:256, 1:257, 1:258 och 1:259) samt en tomt på Björkgårdsvägen (fastigheten Nälberga 1:261) via Våningen & Villan.

Läs mer om tomterna på Våningen & Villans webbplats

Nu startar försäljningen för fem villatomter i Tystberga. Försäljningen hanteras av Våningen & Villan i Nyköping. Nyköpings kommun har valt att upphandla en mäklare för försäljningsprocessen, dels på grund av mängden tomter, dels för att processen är känd och rättvis.

Så här går försäljningen till

Försäljningen av tomterna sker genom budgivning utifrån ett satt grundpris. Den som lagt det högsta budet erbjuds att köpa tomten. Tomterna som eventuellt inte säljs under perioden för budgivningen står kvar i kommunens tomtbank men säljs av Våningen & Villan.

Tomterna kommer att säljas till privatpersoner som har för avsikt att bosätta sig i huset som byggs på tomten. För att få köpa en tomt ska man ha ekonomiska möjligheter till att bekosta både tomtköp och byggnation av ett bostadshus tillsammans med de kostnader som ingår.
Läs mer om övriga kommunala tomter.

Det här får du bygga

För friliggande villor medger planen en byggnadsyta om 240 m2, inklusive garage och uthus för varje tomt. Bygghöjd Byggnadshöjd för bostadshus medges med 4.5m, vilket möjliggör en övre våning med snedtak. Tomtstorlek ca 1200 på Revyvägen och ca 1500 på Björksgårdsvägen.

tystberga_karta.png

För mer information hänvisas till aktuell detaljplan:

Ta del av detaljplaneinformation.
Ta del av detaljplanekarta.

Vanliga frågor och svar om småhustomter i Nyköping

Ta del av vanliga frågor och svar.

Anmäl dig till nyhetsbrev

Vill du veta när vi har ny information om kommunala småhustomter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Kontakta oss

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: