Meny

Aspa

I Aspa bor du i böljande sörmländsk natur med närhet till den vackra sjön Båven som bland annat erbjuder ett rikt fisk- och fågelliv. Här säljer Nyköpings kommun två större tomter för enplansbebyggelse.

Anmäl intresse för Ludgo-Löten 1:10 

Anmäl intresse för Ludgo-Löten 1:11

Försäljningen hanteras av Våningen & Villan i Nyköping. Nyköpings kommun har valt att upphandla en mäklare för försäljningsprocessen, dels på grund av mängden tomter, dels för att processen är känd och rättvis.

Så här går försäljningen till

Försäljningen av tomterna sker utifrån ett satt grundpris. Om flera personer är intresserade av samma tomt sker en budgivning. Den som lagt det högsta budet erbjuds att köpa tomten. Tomterna som eventuellt inte säljs under perioden för budgivningen står kvar i kommunens tomtbank men säljs av Våningen & Villan.

Tomterna kommer att säljas till privatpersoner som har för avsikt att bosätta sig i huset som byggs på tomten. För att få köpa en tomt ska man ha ekonomiska möjligheter till att bekosta både tomtköp och byggnation av ett bostadshus tillsammans med de kostnader som ingår.

Fastigheter till salu                      

Ludgo-Löten 1:10 Walkers väg. Yta: 1 266 kvm

Ludgo-Löten 1:11 Walkers väg. Yta: 1 848 kvm

Avgifter som tillkommer

Avgifter som tillkommer är anslutning av kommunalt vatten och avlopp enligt Nyköping Vattens VA-taxa. Andra avgifter är till exempel för bygglov, utsättning, nybyggnadskarta och elanslutning. Läs mer om energi och uppvärmning.

Pris/tomt

90 000 kr

Vad får man bygga?

Här får man bygga enplanshus, med max yta 200 kvm för huvudbyggnad och 80 kvm för en komplementbyggnad. Gällande detaljplan P83-10 och P13-1.

Ca avstånd från Aspa till:

  • Nyköping C: 21 km
  • Skola/förskola: 6 km

Kollektivtrafik:

  • Buss 525

 


Visa större karta

Kontakta oss

Samhällsbyggnad
Mark- och exploateringsenheten
0155 24 82 30
MEX@nykoping.se

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta:

Nyheter