Meny

Schoolsoft i förskolan

Den 26 april börjar förskolorna i Nyköping att använda Schoolsoft. Redan från 29 mars har du som vårdnadshavare tillgång till systemet. Det är viktigt att du kontrollerar dina uppgifter samt lägger in aktuella inkomstuppgifter. Under april kommer fler funktioner att öppnas upp etappvis. 

Måndag 29 mars öppnar vi vår nya e-tjänst i Schoolsoft för dig som är vårdnadshavare med barn i förskolan och/eller på fritids.

Det är viktigt att du:

  • Loggar in i e-tjänsten och kontrollera dina uppgifter samt lägger in korrekt e-post och mobilnummer.
  • Loggar in e-tjänsten och lägger in aktuella inkomstuppgifter eller accepterar maxtaxa – Om vi inte har dina aktuella inkomstuppgifter riskerar du att få avgifter i efterhand.

Länk till Schoolsofts e-tjänst

Här hittar du mer information om Schoolsoft.

Lägga in och ändra schema

Från den 13 april 2021 ska du som vårdnadshavare lägga in ditt barns schema via Schoolsofts e-tjänst. Du lägger in schema för perioden 26/4 - 30/6. 

Om Schoolsoft i förskolan

I Schoolsoft kan du som är vårdnadshavare bland annat rapporera planerade hämtnings- och lämningstider, rapportera om ditt barn är frånvarande och ta del av information från förskolan.

Här är en film som ger dig som är vårdnadshavare i förskolan en överblick om vad SchoolSoft är och hur du kan använda systemet.


Du måste godkänna på webben för att kunna använda appen!
Innan du kan använda Schoolsoft-appen behöver du logga in i Schoolsoft på webben och uppdatera dina kontaktuppgifter. Där kryssar du i en ruta där du godkänner användandet av Schoolsoft app. Detta behöver bara göras en gång, sedan fungerar det att logga in i appen med BankID.

Följ instruktionerna om att logga in och uppdatera dina kontaktuppgifter på den här webbsidan.

Här kan du läsa mer om:

Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren om Schoolsoft på den här webbsidan.

Kontakta oss

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: