Meny

Fördjupningsgruppen

Kulturskolans fördjupningsgrupp är till för dig som redan har tidigare danskunskaper och som vill satsa lite extra för att kunna utvecklas ännu mer. 

Man får då två olika tillfällen att dansa olika typer av dans, med två olika lärare men i samma elevgrupp. Du betalar därmed dubbel avgift för kursen det vill säga 1.400 kr totalt.

Informationen kan komma att ändras efter planeringen av nya danslärarnas önskemål.

Under kursens gång får du möta flera stilar. Jazz, modern/nutida dans och hiphop. Du som elev i fördjupningsgruppen dansar två lektioner i veckan varav en lektion fokuserar modern dans och i den andra lektionen fokuserar vi på jazz, street och balett.

Under kursens gång kommer du att få utveckla din tekniska förmåga, din kroppsmedvetenhet, koordination, styrka och flexibilitet. Du kommer även utveckla ditt eget skapande och uttryck i alla ämnen samt utveckla din konstnärliga förmåga. Vi arbetar också med koreografiskt arbete och repertoar för att utveckla din scennärvaro och uttryck. Du kommer under kursen även att få träffa en dramapedagog några lektioner för att arbeta med uttryck, inlevelse och närvaro.

Nedan hittar du detaljer kring när kursen går (observera att det endast är en kurs där dessa två dagar, tider och lokaler gäller). Pris för denna kurs är 1400 kronor per termin.

För att vara med i den här gruppen bör du ha dansat minst tre terminer, individuella intag kan förekomma. Du kan söka gruppen mellan 20-22 års ålder, men kommer då in endast i mån av plats. Vår prioritet är upp till 19 år.

Ålder Dag Tid Lärare Lokal
Ca 15-19 (22) år 

Tisdag

18:45-20:15

Towa

Nicolaiskolans aula

Ca 15-19 (22) år 

Onsdag

18:00-19:30

Nikolina

Nicolaiskolans aula

 

Extra repetitioner kan förekomma.

Observera att du behöver anmäla dig till både fördjupning 1 och fördjupning 2 i vårt anmälningssystem. Anmäl dig till kursen här.

Kontakta oss

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: