Danslinjen

Kulturskolans Danslinje på Nicolaiskolan är en fördjupningsgrupp där man går två dagar i veckan som två olika dansämnen. Den gruppen är till för dig som redan har tidigare danskunskaper och som vill satsa lite extra för att kunna utvecklas ännu mer. Lärare är Karin Bonthron på tisdagar och onsdagar.

Under kursens gång får du möta flera stilar. Jazz, modern/nutida dans och street. Vi dansar två lektioner i veckan varav en lektion fokuserar på modern dans och i den andra lektionen fokuserar vi på jazz, street och balett. Du möter två olika lärare men dansar i samma elevgrupp.
 
Under kursens gång kommer du att få utveckla din tekniska förmåga, din kroppsmedvetenhet, koordination, styrka och flexibilitet. Du kommer även utveckla ditt eget skapande och uttryck i alla ämnen samt utveckla din konstnärliga förmåga. Vi arbetar också med koreografiskt arbete och repertoar för att utveckla din scennärvaro och uttryck. 
 
För att vara med i den här gruppen bör du ha dansat minst tre terminer, antagning och provdansning sker via lärare . Nedan hittar du detaljer kring när kursen går (observera att det endast är en kurs där dessa två dagar, tider och lokaler gäller).
 
Pris för denna kurs är 1400 kronor per termin.
Se Anmälan till Kulturskolan i menyn.
Öppna sidomeny