Meny

Framför och bakom kameran (pausar under hösten 2021)

(Kursen tar paus under hösten 2021)

En kurs för dig mellan ca 13 och 19 år som vill lära dig grunderna i filmskådespeleri och filmproduktion. I kursen blandar vi praktiska övningar och teori. Du är med både framför och bakom kameran och möter båda världarna som filmare och skådespelare.

 

Vill du jobba med film i någon form. Då har vi kursen för dig. Här får du insikten, kunskapen och kontakten med verkliga personer som jobbar i branschen. Kursen riktar sig till dig som går i högstadiet och gymnasiet.

Kulturskolan har en mentor för just den här gruppen, Mattias Nordkvist, som arbetar som skådespelare på Göteborgs Stadsteater och har medverkat i många olika uppsättningar. Mattias kommer från Stigtomta och besöker då och då våra filmelever för att stötta och berätta om yrket och vägen dit. Vi tackar Mattias som är en fantstisk inspiration för våra elever.

Målet med kursen är att du ska lära dig agera naturligt och känna dig trygg framför kameran. Att du i grupp ska kunna skapa en enkel film där du använder dig av hela processer, från manusskrivande till färdig produktion.

Skapa - få feedback - utveckla - växa!

Ålder Dag Tid Plats Lärare
13-19 år Tisdag 18.00-19.30 Tingshuset Linda, Ronny

Inga förkunskaper krävs.

 

Kontakta oss

Enhetschef

Mattias Dahlström

0155-24 87 67
mattias.dahlstrom@nykoping.se

Expedition

0155-24 87 65

kulturskolan@nykoping.se 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta:

Nyheter