Meny

Kursutbud

Kulturskolan riktar sig till alla barn, ungdomar och unga vuxna mellan 0-19år(22 år i mån av plats). På den här sidan hittar du information om de ämnen och kurser vi har just nu.

I dag är utbudet något begränsat för barn som är mellan 0-8 år gamla. Information om vår verksamhet för yngre barn finns här: kurser för yngre barn.

Du som är mellan 9-19år(22 år i mån av plats) har flera kurser och ämnen att välja mellan. Det finns inte någon begränsning för hur många kurser du kan gå samtidigt om plats finns, men vi tar hänsyn till antalet kurser du redan går på när vi har många som anmält sitt intresse att börja. Är du väldigt ung rekommenderar vi att du startar med någon av våra grupper i musik för just yngre barn. Där får du en bra grund att känna in rytmer och leka fram musiken på en roligt sätt. De flesta av våra kulturämnen har särskilda grupper för yngre barn.

Vårt mål är att alla ska ha möjligheten att gå på kulturskolan. Därför prioriterar vi dem som inte går alls, före dem som redan har flera ämnen. Kulturskolan har större delen av sin verksamhet i Tonborgen, Omega, Nicolaiskolans aula och Barnkulturcentrum. Men vi har även några lärare utplacerade på andra skolor i staden t ex Gripenskolan.

Vårt utbud

Välkommen med din anmälan.

Kontakta oss

Enhetschef och Biträdande enhetschef

Enhetsschef

Mattias Dahlström

0155-24 87 67
mattias.dahlstrom@nykoping.se

Biträdande enhetschef

Elisabeth Hermansson

0155-45 73 54
elisabeth.hermansson@nykoping.se

Kulturskolans administration/expedition

0155-24 87 65

kulturskolan@nykoping.se 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta:

Nyheter