Kursutbud

Kulturskolan riktar sig till alla barn, ungdomar och unga vuxna mellan 0-19 år som bor och är skrivna i Nyköping. På den här sidan hittar du information om de ämnen och kurser vi har.

Du som är mellan 9-19 år har flera kurser och ämnen att välja mellan. Det finns inte någon begränsning för hur många kurser du kan gå samtidigt om plats finns, men vi tar hänsyn till antalet kurser du redan går på när vi har många som anmält sitt intresse att börja. Kurserna kostar 700 kr per termin. Fler ämnen med fullpris inom samma familj ger syskonrabatt (tredje fullprisämnet till halva priset).

Vårt utbud

Är du yngre barn i åldern 0-8 år kan du särskilt anmäla dig till kurser riktade till din ålder. Barn 0-8 år betalar endast 200 kr per termin. De flesta av våra kulturämnen har särskilda grupper för yngre barn.

Vårt mål är att alla ska ha möjligheten att gå på kulturskolan. Därför prioriterar vi dem som inte går alls, före dem som redan har flera ämnen. Kulturskolan har större delen av sin verksamhet i Tonborgen, Tingshuset, Nicolaiskolans aula, pensionärernas hus och Barnkulturcentrum. Tillfälligt kan vi även finnas på andra platser.

Kontakta oss

E-post: kulturskolan@nykoping.se

Telefon Kundservice: 0155-24 80 80

Telefontid: Vardagar kl. 09.00-16.00

 
 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny

Nyheter