Avanmälan

Avanmälan görs formellt av vårdnadshavare via elevsystemet Speedadmin eller via denna hemsidans formulär Avanmälan senast den 15 augusti resp 15 januari. Meddelande till lärare om avslutad kurs är inte en sådan formell avanmälan. 

Om du vill avsluta en kurs du går på gäller följande:

Avanmälan ska vara inne senast 15 augusti för höstterminen och senast 15 januari för vårterminen. Görs i första hand via speedadmin av vårdnadshavare, i andra hand via hemsidan.

Du avanmäler dig till administrationen via Speedadmins elevsystem eller formuläret Avanmälan i hemsidans meny. Du kan även skicka mail till administrationen på kulturskolan@nykoping.se om övriga sätt inte fungerar. Att meddela läraren räknas inte som en avanmälan, bara som information.

Om du vill sluta och inte avanmäler dig i rätt tid på avsedda formulär eller via mail till administrationen, blir du betalningsskyldig för kommande termin. Om det finns särskilda skäl för sen avanmälan tittar vi på dem.

Du kan ångra din avanmälan, men vi kan då inte garantera att du får samma tid eller lärare. Men vi gör vårt bästa för att du ska få behålla samma plats som du har haft.

Om du vill fortsätta behöver du inte göra något alls. Du behåller din plats och tid för undervisning om inget annat meddelats dig.

Du kan även använda formuläret om du vill tacka nej till en plats efter att du provat på EN gång. Då tar vi bort dig ur kön, om du inte särskilt nämner att du vill stå kvar i kö.

Vet du redan före terminsslutet att du planerar avsluta din undervisning, tar vi tacksamt emot din avanmälan i god tid före sista dag. 

Öppna sidomeny

Nyheter