Meny

Anmälan till kulturskolan

Här kan du anmäla dig till samtliga kulturämneskurser på Kulturskolan året runt. För att gå på Kulturskolan i Nyköping måste du vara skriven i Nyköping.

Vi använder oss av ett webbforumlär som gör att din anmälan registreras direkt. Får du upp en sammanställning på slutet har din anmälan fungerat. Önskar du avanmäla en kurs, hittar du Avanmälan i vänstra menyn. Är du på en mobil enhet fortsätter du scrolla till menyn längre ner.

Anmälan till kulturskolan

Välkommen till våren 2021 på Kulturskolan

Kulturskolans flyttar verksamheter som varit i Barnkulturcentrum vid Prästgatan, till det vackra gamla Tingshuset under våren. Läraren meddelar de grupper som berörs. Anledningen är den trängsel som uppstår när ny verksamhet startar i Barnkulturcentrum.

Gamla Tingshuset ligger vid stationsområdet (Tingshusplatsen), mellan Lasarettsvägen och stationsområdet. Vi fortsätter våra samarbeten med biblioteket så snart läget i samhället tillåter. Vi finns även med dans i Nicolaiskolans aula. Teater och film/rörlig bild finns från våren i Tingshuset.

Gå med i facebookgruppen Nyköpings kulturskola så får du viktiga uppdateringar om sådant som rör verksamheten.

Det är många som anmält intresse för kulturskolans kurser och därför kan man få vänta på en plats några terminer. Vill du veta hur det går, kontakta administrationen 0155-24 87 65 eller kulturskolan@nykoping.se

Välj mellan kurser inom:

  • Bild & Hantverk
  • Dans & Rörelse
  • Musik & Produktion
  • Teater & Drama

Hantering personuppgifter

Skolan behandlar på olika sätt elevernas personuppgifter i databaser, register och IT-system. Det är nödvändigt för att administration och verksamhet ska fungera. Detta är tillåtet enligt dataskyddsförordningen, GDPR

Läs gärna mer om hur vi som kommun hanterar personuppgifter och dina rättigheter.

Samtycke för publicering av foto, film och namn

I dagens samhälle sprids mycket fotomaterial via bloggar och sociala medier som till exempel Facebook och Instagram. Du som vårdnadshavare lämnar ditt samtycke för publicering av foto, film och namn till verksamheten via en blankett för samtycke.

Du kan närsomhelst ändra eller återkalla ditt samtycke.

Kontakta oss

Enhetschef och Biträdande enhetschef

Enhetsschef

Mattias Dahlström

0155-24 87 67
mattias.dahlstrom@nykoping.se

Biträdande enhetschef

Elisabeth Hermansson

0155-45 73 54
elisabeth.hermansson@nykoping.se

Kulturskolans administration/expedition

0155-24 87 65

kulturskolan@nykoping.se 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: