Välkommen till Kommunens kundservice från november 2022

Samarbete med kommunservice är nu etablerat, så nu kan du få svar på enkla frågor från vårt centrala informationscentrum.

Från och med november 2022 har vi startat igång vårt informationssamarbete med Kommunservice, som hjälper oss med att svara på mail och i telefon.

Det betyder att du som har någon fråga och mailar till Kulturskolan@nykoping.se först hamnar hos kundservicegruppen och vid behov skickas vidare till Kulturskolan för djupare insyn i din fråga.

Det gäller också när du ringer till 0155-24 87 65 där numret numer går direkt till kundservice.

Du är fortsatt välkommen med alla dina frågor. Vi finns till hands snabbare nu när vi har fått hjälp med informationsservice på ett mer centralt plan.

Vi passar också på att tacka servicegruppen för gott samarbete.

/Kulturskolan

Öppna sidomeny