Kulturskolan följer riktlinjer för coronavirus

Vill du veta vad som gäller för coronavirus i vår kommun, följ kommunens riktlinjer på hemsidan.

Håll dig uppdaterad om coronavirusets nuläge och kommunens riktlinjer genom www.nykoping.se i artikeln "Om coronviruset".

Kulturskolan följer varje dag rapporteringen och de riktlinjer som finns.

Kulturskolan iakttar samma rutiner som vid övriga säsongsinfluensor med utökad städning av ytor och utsatta områden samt tillgång till tvål och vatten, med utställda flaskor med desificieringsmedel.

Vid sjukdom stannar man hemma även från Kulturskolan. Har skolan stängt har kulturskolan också stängt. Kulturskolan kontaktar elev/vårdnadshavare vid inställda lektioner enligt tidigare rutin. Upplever vi att elev har sjukdomssymtom enligt Folkhälsomyndigheten ber vi vänligen eleven gå hem precis som i skolan.

Från och med 12 mars planerar kulturskolan för att inte genomföra evenemang som samlar 50 personer. Kulturskolan undersöker och prövar olika former för distansundervisning med olika individuella lösningar utifrån rådande läge vecka 12 och rekommendationer gällande gymnasieelever kring Corona.

/Kulturskolan

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk i denna ruta: