Meny

Stöd och föräldraföreningen

Vill du engagera dig lite extra i ditt och andras barns kulturintresse? Kulturskolans Stöd- och föräldraföreningen (STOFF) söker föräldrar som vill vara en del i föreningen!

Den 19 mars 2019 hade STOFF årsmöte och kom i samband med det att välja ny ordförande, Lina Hallbäck, samt nya ledamöter. STOFF fungerar som en stödverksamhet för Kulturskolans elever och hjälper bland annat till att stötta i samband med konserter, föreställningar, vernissager etc. De ansvarar över elevkassorna och ser till att det finns möjligheter till fika vid mindre avslutningar och repetitioner inför konserter. Föreningen ser till att inspelade slantar går tillbaks till eleverna på önskat sätt. Låter det intressant? Anmäl ditt intresse på stoff.nykoping@gmail.com 

Du är varmt välkommen att delta i arbetsgrupper utan att vilja vara med i styrelsen, på så sätt bidrar du på ett fantastiskt vis.

Har du frågor om föreningen/styrelsen?
Maila gärna dina frågor till stoff.nykoping@gmail.com. Flera i styrelsen har tillgång till mailen och hör gärna av sig till dig med svar. Som medlem har du alltid insyn i hur föreningen stöttar eleverna vid kulturskolan. Du är viktig både för skolan och för eleverna.

Varmt välkommen önskar styrelsen samt Kulturskolans representanter.