Samarbetsbanan på Söra

På Söra har Naturskolan tack vare pengar från Länsstyrelsen (LONA-pengar) byggt upp en samarbetsbana i skogen ovanför den stora parekeringen på Söra. Banan utformades och byggdes i samarbete med Realgymnasiet och Thomas Löfgren, idrottspedagog i Nyköpings kommun. Den är framförallt lämplig för elever i åk 4 och uppåt men även yngre barn kan använda delar av banan. Det finns en utförlig handledning på banan vi kan mejla ut och ibland ordnar vi fortbildningar på banan. Banan är fri för alla i kommunen att nyttja när den inte är bokad av skolelever.

Hur bokar jag banan?

Om du som pedagog vill boka banan kontaktar du Anna Holst på Naturskolan. Det kostar inget att nyttja banan på Söra för skolorna i Nyköpings kommun. Även andra grupper som inte hör till skolverksamheten kan boka banan i mån av plats. För dessa grupper tar vi ut en avgift på 500 kr (exklusive moms) per dag lite beroende på om man vill använda extra utrustning eller ej och beroende på det aktuella bokningstrycket.

Fortbildningar på banan

Vill du som pedagog gå en fortbildning på banan kontaktar du Anna Holst på Naturskolan. Vi kör fortbildningar på banan kontinuerligt när vi ser att det finns intresse.

Kontakta oss

Naturskolan

Helgona Söra
611 94 Nyköping

Naturskolepedagoger

Anna Holst
073-426 86 67
anna.holst@nykoping.se

Kristin Pesonen
073-801 52 79
kristin.pesonen@nykoping.se

Kontaktperson för NTA:

Helena Kask
helena.kask@nykoping.se

 

 

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny