Coronaviruset: Skärpta nationella råd gäller
Vår förskola är känd för den goda och variationsrika maten, vilket även bekräftats genom en utmärkelse. Vi serverar nybakat bröd varje dag, bakat med det bästa ekologiska vetemjölet.
Egen kock
All mat i förskolan lagas på plats i det moderna tillagningsköket.
Vår kock Jojje lagar all mat från grunden och ekologiska/ kravmärkta produkter används i så stor utsträckning som möjligt, just nu är vi i 76,4 % Brödet som serveras är också bakat i förskolan.
Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kock Jorge "Jojje" Campusano på Tfn 073 - 325 31 03 eller jorge.campusano.diaz@nykoping.se
Matsedel
Förskolans matsedel är variationsrik för att vi vill ge barnen många olika smakupplevelser.
Måndag: Provencalsk kycklinggryta med ris.
Tisdag: Pasta carbonara med parmesan och pizzasallad
Onsdag: Potatis och purjolökssoppa, keso, bröd
Torsdag: Pocherad sejfilé med dragonsmörsås, kokt pot
Fredag: Köttfärslimpa med gräddsås, sylt och kokt pot.
Nyköpings kommun arbetar på flera sätt för att främja ett hållbart samhälle där alla ska kunna göra hälsosamma och miljömedvetna val. Läs mer om arbetet med hållbara måltider och ett vinnande måltidsarbete i Nyköpings kommun.
Malmbryggshagens förskola
Skogvaktarvägen 1
611 44 Nyköping
malmbryggshagensforskola@nykoping.se
Biträdande rektor Lina Lundström Öhmark
Enhetsansvarig Malmbryggshages förskola
0155-45 70 44
lina.lundstrom.ohmark@nykoping.se
Handläggare förskola
0155-24 80 60
barnplacering@nykoping.se
Områdesansvarig rektor
Östra förskoleområdet
Lisa Karlén
0155-45 76 68
lisa.karlen@nykoping.se
Avdelningar
Avd Lådbilen 1-2 år
073-662 21 17
Avd Lastbilen 3-5 år
Röda lastbilen
073-662 21 10
Blå lastbilen
073-662 21 18
Förskolebussen
073-662 21 19
Ring eller skicka sms direkt till er avdelning för sjuk - och friskanmälan.