Matsedel och kök
Underrubrik saknas
Meny vecka 48
Måndag: Korv och stuvad potatis med persilja
Tisdag: Fisksoppa, Bröd med ost
Onsdag: Rödbets/broccoli/morotsbiffar med klyftpotatis
Torsdag: Pyttipanna med rödbetor och ägg
Fredag: Lasagnette med ostsås
Meny vecka 49
Måndag: Grönsakswook med korv, cremefraiche med vitlök
Tisdag: Spenatsoppa, ägghalva, smörgås med skinka
Onsdag: Stekt fisk, remuladsås, potatis
Torsdag: Ost & Skinksås, pasta
Fredag: Kassler, champinjonsås, ris
Meny vecka 50
Måndag: Ugnspannkaka, äppelmos och rostad vitkål
Tisdag: Nobelmiddag
- Förrätt: Skinkrulle
- Varmrätt Skinkostgratinerad Kyckling, potatis
- Efterrätt: Chokladpudding
Onsdag: Ost & Broccolisoppa, smörgås
Torsdag: Stekt fisk, potatismos
Fredag: Korvslantar, stekt potatis, kall sås
Meny vecka 51
Måndag: Stekt falukorv, makaroner
Tisdag: Stekt fisk, potatismos
Onsdag: Jullunch
Torsdag: Småplock av olika saker
Fredag: Makaronipudding
Nyköpings kommun arbetar på flera sätt för att främja ett hållbart samhälle där alla ska kunna göra hälsosamma och miljömedvetna val. Läs mer om arbetet med hållbara måltider och ett vinnande måltidsarbete i Nyköpings kommun.
Kontakta oss
Krusbärets förskola
Jordgubbsv 8-10
611 45 Nyköping
krusbaretsforskola@nykoping.se
Annica Ceder, rektor
0155-45 73 23
annica.ceder@nykoping.se
Handläggare förskola
0155-24 80 60
barnplacering@nykoping.se
Avdelningar
Blåluvan
073-426 86 97
Rödluvan
073-149 38 04