Delfinen i Bryngelstorp

I Bryngelstorp ligger den lilla privata förskolan Delfinen. På Delfinen arbetar vi efter fyra ledstjärnor som genomsyrar den dagliga verksamheten på förskolan.

Trygghet

Vi skapar trygghet genom att ha en positiv miljö där vi ser och bekräftar varje barn dagligen. Det gör vi genom beröm och ett trevligt bemötande. En återkommande dagsrytm ger trygga rutiner på förskolan och möjlighet att arbeta i små grupper. Ett nära samarbete mellan barn-pedagoger-föräldrar stärker gruppen.

Empati

Vår verksamhet på förskolan präglas av omsorg och omtanke för alla runt omkring oss i samhället. Vi uppmuntrar barnen att visa hänsyn och att lära sig samarbeta. Vi visar respekt för varandras olikheter och därigenom stärks vår medkänsla.

Nyfikenhet

Barnens upptäckarglädje ligger till grund för vår verksamhet. Pedagogerna inspirerar och vägleder barnen i deras utveckling.

Lek

Leken är barnens viktigaste instrument för att förstå sig själva och sin omvärld. Vi har en inbjudande lekmiljö som tar tillvara på barnens glädje, kreativitet och fantasi. Barn lär genom att lek. Leken skapar glädje!

Naturen är en ständig inspirationskälla för vår verksamhet och vi går ut dagligen i vår natursköna omgivning. Vi går ofta ner på Labro ängar och träffar kossorna som betar där.

Vi lagar förskolans goda och näringsrika mat själva.

Vi som arbetar på Delfinen är stolta över det uppdrag vi har fått och gör allt för att verksamheten ska vara trygg, lärorik och rolig för alla barn! Vi är stolta över att få vara med och lägga grunden för det livslånga lärande.

Kom gärna och hälsa på oss!

Kontakta oss

Anette Nordlöf
0155 - 28 46 64
delfinen@allt2.se

Avdelning: 1 st
Antal barn: cirka 16 st

Adress
Dagghättestigen 9
611 63 Nyköping

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny