Meny

Träffen 60 år

2 december 2019
Näringsliv och arbete Kommun och politik Uppleva och göra Bo, bygga och miljö Näringsliv och arbete Kommun och politik Uppleva och göra

Träffen är Nyköpings gamla Folkets Park som i år fyller 60 år. År 1959 stod Träffen klart och har sedan dess varit en populär lokal i många olika sammanhang genom åren. Arkitekt till Träffen var Torbjörn Haglund, stadsarkitekt.

Träffen invigdes lördagen den 5 december år 1959 med en kväll fylld av underhållning. Sången stod Marianne Öhrn-Nerbe för och dansmusiken spelades av Rosenqvists kvintett.

Under dessa år har lokalen använts flitigt till många olika evenemang, stora som små. Här ordnas allt från föreläsningar till Rockabilly-fester, konferenser, företagsevenemang, dansbandskvällar och bingo. Den perfekta lokalen med retrokänsla och folkparksstämning.

Redan första året hyrdes Träffen ut flitigt för både privata och offentliga evenemang så som möten, konferenser och danskvällar och så har det sedan fortsatt.

Danskväll på Träffen

Välkommen att fira Träffen fredag 6 december då DONNEZ spelar upp till dans. Dörrarna öppnar klockan 19.00 för mingel med bubbel i entrén. Lyssna på musik och se bilder från 1959.

Kom gärna i tidstypiska kläder, hel stass eller kanske bara någon liten detalj eller frisyr. Pris utlovas till bästa utstyrsel. 

Läs mer här om Danskväll på Träffen på nykopingsguiden.se